Blog

Diverse gastbloggers schrijven voor Puurtafelen.nl over hun passie voor h’eerlijk eten en drinken. Naast hun enthousiasme voor het zelf verbouwen van groenten in de moestuin, wijnen of puur en onbewerkt voedsel geven onze gastbloggers ook nog eens bruikbare, praktische tips.

De aller-allerlaatste sperziebonen

“Ik gebruik ik alles de plant wat goed is en gooi ik zo weinig mogelijk weg”

De aardbeienplanten moeten er nodig uit. Ze staan er nu twee jaar en misschien zouden ze nog een jaar mee kunnen, maar de planten zijn zo groot geworden en er zitten zoveel uitlopers tussen dat ik besluit om het hele bed te verversen.Tja, dan moet ik wel een nieuw plekje voor...
Lees verder »


Onze bloggers


Rineke Dijkinga

Dorthy Reijn

Evelijn van Heuven

Petra Kwaak

Blogs

Temperatuur control freak

Zonde! De laatste twee keren dat ik Pinot Noir in een restaurant dronk was deze te warm. Gewoon uit ...
Lees verder »

De verfijnde, elegant witte Rueda

Rueda rocks! We hebben al een rosé hausse gehad, en de prosecco was de afgelopen zomer niet aan t...
Lees verder »
Pagina 5 van 5««...345

H'eerlijke aanraders / Recepten

Ovenschotel van koolrabi met cashewnotenkorstje

Koolrabi is een vrij onbekende groente wat eigenlijk best zonde is. Je kunt namelijk alle kanten uit...
Lees verder »

Recept voor een Afrikaanse pompoensoep, geïnspireerd op een Tanzaniaans recept

Als de dagen korter worden en wij minder van onze neurotransmitter serotonine aanmaken zijn er volop...
Lees verder »

Recept voor koolrabisalade

Koolrabi is een vrij onbekende groente wat eigenlijk best zonde is. Je kunt namelijk alle kanten uit...
Lees verder »