TeaCozy …. een unieke theebeleving

16 november 2018 Puur Tafelen

Een steeds groter wordende groep is thee (soms al als vervanging van koffie) aan het ontdekken. Thee drinken is hip (geworden). Je kan het tegenwoordig niet zo gek meer bedenken of er is wel een theesoort van of van te maken. Dat is het mooie van thee. Er is allicht een smaak die pas jou past.

TeaCozy

Puur Tafelen zou Puur Tafelen niet zijn als wij hier geen aandacht aan zouden schenken. Wij kwamen bij TeaCozy terecht. Zij hebben de perfecte theesoorten die bij Puur Tafelen passen. En allemaal biologisch dus geen kant-en klare zakjes maar allemaal stuk voor stuk heerlijke losse theeën. Het mooie bij TeaCozy is dat je er terecht kunt voor ‘zomaar’ een bestelling maar zij bieden ook abonnementen aan. Ja je leest het goed. Een thee-abonnement. Voor de kleine(re) theedrinker maar ook voor de mensen die grote theeliefhebbers zijn. Er is al een abonnement van € 9,50 per maand met 3 nieuwe theeën voor ongeveer 45 koppen thee. Je kan in de webshop makkelijk bestellen en betalen. Het voordeel is dat jouw abonnement per maand opzegbaar is.

Soorten

Wij ontvingen van TeaCozy een mooi pakket met daarin vier thee melanges.

  • Zwarte thee sencha vanille
  • Kruidig chakra
  • Groene thee sencha chocolate cake
  • Groene rooibos magic green

Er zit ook handig theefilter papier bij. Maar je kan ook een thee ei, thee-ei knijper of theezeef gebruiken. Ook deze zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar bij TeaCozy. Bij iedere bestelling ontvang je een achtergrondbeschrijving van iedere thee melange en een zet advies.

Op de website van TeaCozy kun je ook diverse thee cadeaus vinden. Leuk om iemand eens een uniek cadeau te geven voor welke gelegenheid dan ook.

TeaCozy is naast de website ook te vinden op FaceBook en Instagram.

Roland van Tilborghttp://www.puurtafelen.nl

Deel dit artikel:
Facebooktwitterlinkedinpinterest

Meer blogs van Roland van Tilborg

taart

Feessie? gefeliciTAART !

Gefeliciteerd? Nee…gefeliciTAART! Als het maar lekker (zoet) is, is het te bestellen bij één van...
Lees verder »
tea

TeaCozy …. een unieke theebeleving

Een steeds groter wordende groep is thee (soms al als vervanging van koffie) aan het ontdekken. Thee...
Lees verder »

De Verspillingsfabriek

Wij gooien in Nederland ontzetten veel goed voedsel weg. Met z’n alle (horeca, supermarkten én co...
Lees verder »