Blog

Diverse gastbloggers schrijven voor Puurtafelen.nl over hun passie voor h’eerlijk eten en drinken. Naast hun enthousiasme voor het zelf verbouwen van groenten in de moestuin, wijnen of puur en onbewerkt voedsel geven onze gastbloggers ook nog eens bruikbare, praktische tips.

Let’s talk about….Ketchup

Zullen we het eens over ketchup hebben? Tomatenketchup kent iedereen, maar weet je dat er ook ketchup wordt gemaakt van bijvoorbeeld bananen (populair in de Fillipijnen) en paddestoelen (mushroomketchup)? De ketchup van paddestoelen wordt in de Britse keuken vaak als basissaus in...
Lees verder »


Onze bloggers


Patrick

Vera van der Meer

Roland van Tilborg

Manda Heddema

Blogs

Weet wat je eet want de beste dokter staat in de keuken!

“Veel van wat wij consumeren is wel eten maar het is geen echte voeding voor ons lichaam. Do...
Lees verder »

Originele en geestige wijnbeschrijvingen

Harold Hamersma is de vaste wijnschrijver van Het Parool en NRC Handelsblad. Hij publiceert regelmat...
Lees verder »

Temperatuur control freak

Zonde! De laatste twee keren dat ik Pinot Noir in een restaurant dronk was deze te warm. Gewoon uit ...
Lees verder »

De verfijnde, elegant witte Rueda

Rueda rocks! We hebben al een rosé hausse gehad, en de prosecco was de afgelopen zomer niet aan t...
Lees verder »
Pagina 6 van 6««...456

H'eerlijke aanraders / Recepten

Crunchy granola met zomerfruit

Een heerlijk glutenvrij begin van de dag. Veel recepten met granola zijn gemaakt met flink wat zoet...
Lees verder »

Aardbeien en spinazie salade met farro

Een verrassende salade met fetakaas en balsamicoazijn die bekroond wordt met heerlijke verse aardbei...
Lees verder »
Apple-zwarte-bessen-smoothie-verfrissend-recept-aardbeien

Verfrissend recept: appel-blauwe bessen smoothie

Appel en blauwe bes gaan prima samen, vooral in een smoothie. Vaak wordt appel in een smoothie in co...
Lees verder »