Blog

Diverse gastbloggers schrijven voor Puurtafelen.nl over hun passie voor h’eerlijk eten en drinken. Naast hun enthousiasme voor het zelf verbouwen van groenten in de moestuin, wijnen of puur en onbewerkt voedsel geven onze gastbloggers ook nog eens bruikbare, praktische tips.

Feessie? gefeliciTAART !

taart

Gefeliciteerd? Nee…gefeliciTAART! Als het maar lekker (zoet) is, is het te bestellen bij één van de grootste en lekkerste Nederlandse online taartenshops: gefeliciTAART. Iets te vieren? Er is altijd wel een reden te verzinnen om iets te vieren. De hond is 1 jaar geworden, ...
Lees verder »


Onze bloggers


Manda Heddema

Diverse gasten

Roland van Tilborg

Vera van der Meer

Blogs

Originele en geestige wijnbeschrijvingen

Harold Hamersma is de vaste wijnschrijver van Het Parool en NRC Handelsblad. Hij publiceert regelmat...
Lees verder »

Temperatuur control freak

Zonde! De laatste twee keren dat ik Pinot Noir in een restaurant dronk was deze te warm. Gewoon uit ...
Lees verder »

De verfijnde, elegant witte Rueda

Rueda rocks! We hebben al een rosé hausse gehad, en de prosecco was de afgelopen zomer niet aan t...
Lees verder »

H'eerlijke aanraders / Recepten

keuken

Vega mini-saucijzenbroodjes

December = feestmaand. Sinterklaas, kerstmis en oud-en nieuw. En met een beetje geluk vorst en sn...
Lees verder »
taart

Feessie? gefeliciTAART !

Gefeliciteerd? Nee…gefeliciTAART! Als het maar lekker (zoet) is, is het te bestellen bij één van...
Lees verder »
Appelkruimeltaart

Appelamandelspijsspeculaaskruimeltaart

Een heerlijke Appelamandelspijsspeculaaskruimeltaart zelf maken? Wij zeggen...doen! Ken je het pr...
Lees verder »