Boekenkast

Marleen kan er geen genoeg van krijgen…ijs en vooral ijs maken. Na het succes van haar eerste ijsboe...Book Details
Author : Marleen Visser
Published On : juni 2020
Publisher : Becht boeken
IJs !
Van appeltaart tot saotosoep is de ondertitel en dekt in vier woorden de lading. Het eerste kookboek v...Book Details
Author : London Loy
Published On : juni 2020
Publisher : Carrera Culinair
Mijn recepten
Na de (land)Bijbels van de Book Details
Author : Noi Pia-Ud
Published On : juni 2020
Publisher : Carrera Culinair
Bijbel van de Thaise keuken
Wat krijg je als je 2 toppers in hun vakgebied bij elkaar zet? Juist, een swingend kookboek. De ene he...Book Details
Author : Paskal Jacobsen en Edwin Vinke
Published On : 11 juni 2020
Publisher : Carrera Culinair
Ruige Kost, jammen in de keuken.
Als het over de Aziatische keuken gaat denk je al snel als eerste aan de Chinese of de Japanse keuken....Book Details
Author : Mai Nguyễn
Published On : April 2020
Publisher : Luitingh-Sijthof (LSAmsterdam)
Ặn ặn Vietnamese familierecepten
In 2019 werd Annelies van Mol gevraagd een boek te schrijven. Een aanbod dat ze met beide handen aanna...Book Details
Author : Annelies van Mol
Published On : juni 2020
Publisher : Van Halewijck
Gezond zondigen en hartig genieten
“Ja maar, je hebt toch een grote tuin of een flinke lap grond nodig om een moestuin te hebben? Nee j...Book Details
Author : Huw Richards
Published On : maart 2020
Publisher : Forte Groen
De Urban Moestuin
Utrecht heeft een rijke geschiedenis. Op vele terreinen. Ook al het om de keuken gaat. Utrechtse sprits, Utrec...Book Details
Author : Frank Noë
Published On : maart 2020
Publisher : Het Zwarte Schaap
Kookboek van Utrecht
Als je barbecue (of grillen) zegt, denk je al snel al (veel) vlees en/of vis. Met stokbrood, salades e...Book Details
Author : Martin Nordin
Published On : maart 2020
Publisher : Forte Culinair
Groente op de grill
Barbecueën, wie heeft het nog niet gedaan? Is het niet bij jezelf thuis dan is het wel op de camping ...Book Details
Author : Julius Jaspers
Published On : maart 2020
Publisher : Carrera Culinair
Het complete BBQ boek
Klimaat, zero waste, lekker en gezond. Dit zijn termen die bij steeds meer mensen hoog in het vaandel ...Book Details
Author : Martin Kintrup
Published On : maart 2020
Publisher : Forte Culinair
Duurzaam lekker eten
We eten te weinig vezels. Waarom? Dat is een goede vraag. Lisa Dorsman geeft in haar boek ‘Vezels’...Book Details
Author : Lisa Dorsman
Published On : februari 2020
Publisher : Forte Culinair
Vezels
Book Details
Author : Manon Henzen
Published On : maart 2020
Publisher : Het Zwarte Schaap
Koken in oorlogstijd
Bij een vrijmibo, een feestje of op een terras, een bitterbal is allicht van de partij. Zo’n volle smakelijk...Book Details
Author : Ilona de Wit
Published On : maart 2020
Publisher : Het Boekenschap
Het Bourgondische bitterballenboek

Melk.

Melk komt toch uit de fabriek of van dieren? Natuurlijk van dieren (wat naar de fabrieken gaat...Book Details
Author : Fern Green
Published On : maart 2020
Publisher : Citrus
Plantaardige melk

Jackfruit

Jackfruit was tot een aantal jaar geleden nog een onbekende vrucht in ons land. In landen ...Book Details
Author : Jessica Lek
Published On : maart 2020
Publisher : Good Cook
Jackfruit
Meer en meer komen we de term permacultuur tegen. Maar wat is het eigenlijk? Permacultuur is omschreven in...Book Details
Author : Linder van den Heerik en Greet Tijskens
Published On : 2018
Publisher : Velt
Permacultuur, van appelboom tot zeekool
Het derde boek van Ellen Charlotte Marie 'Everyday vegan' is een waardige aanvulling op haar twee eerd...Book Details
Author : Ellen Charlotte Marie
Published On : november 2019
Publisher : Lannoo
Everyday vegan
Groentebijbel, Saladebijbel, Mari plukt de dag....allemaal stevige lees/kookboeken van de hand van Mar...Book Details
Author : Mari Maris
Published On : september 2019
Publisher : Carrera Culinair
Maison Mari
Tonkatsu, tempura, okonomiyaki nee geen Spaans maar Japans. Voor ons nog een relatief onbekende keuken...Book Details
Author : Tosao van Coevorden
Published On : november 2019
Publisher : Carrera Culinair
De bijbel van de Japanse keuken
Als je sommelier hoort of leest denk je al snel aan wijn en eten. Niet zo gek natuurlijk het is een in...Book Details
Author : Mariëlla Erkens
Published On : december 2019
Thee, de nuchtere neef van wijn
Als je appeltaart zegt denk je al snel aan een bodem waar appels in stukjes/schijfjes ingaan. Vaak met...Book Details
Author : Janneke Philippi
Published On : augustus 2019
Publisher : Karakter uitgevers
Appeltaart bij Janneke thuis
Author : Rutger van den Broek
Published On : oktober 2019
’t Verrukkelijke Kinderbakboek
dubbel zo lekker
‘Dubbel zo lekker’ is een (h)eerlijke samenwerking tussen Julie Van den Driesschen (een klassieke ...Book Details
Author : Denise Kuppens Julie van den Driesschen
Published On : november 2019
Publisher : Angèle
Dubbel zo lekker (klassieke én vegan bakrecepten)
Als je aan buitenlands koken denkt, denk je al snel aan Spaans, Italiaans, Chinees, Japans of een ande...Book Details
Author : Dagny Rós Ásmundsdóttir
Published On : oktober 2019
Publisher : Carrera
Roots Culinaire roadtrip door IJsland
stoofbijbel
Het mooie van kokkerellen is dat je volgens mij nooit uitgeleerd bent. Iedere dag wordt er op deze wer...Book Details
Author : Julius Jaspers
Published On : november 2019
Publisher : Carrera
Stoofbijbel
keukenmeid
Wat zijn er toch veel leuke (kook)boeken op de markt. Zo ook ‘Het geheim van de keukenmeid’. Het b...Book Details
Author : Christianne Muusers
Published On : Oktober 2019
Publisher : Het Zwarte Schaap
Het geheim van de keukenmeid
Regelmatig komen wij een (kook)boek tegen dat eruit springt. Door de cover, foto’s, illustraties of ...Book Details
Author : Franca de Winter-Houterman
Published On : november 2019
Publisher : Paard van Troje
Leuk Zeeuws koken
Er lijkt geen einde te komen aan de kookbijbels, gelukkig ;). Ken je Hans Spitsbaard nog? Hij heeft de...Book Details
Author : Hans Spitsbaard
Published On : Oktober 2019
Publisher : Carrerra Culinair
Taartbijbel
En aanvullend op de titel van het boek; Orgade, Hypocras en Eau de ma tante…. ‘Waar gaat dit over?...Book Details
Author : Mariëlla Beukers
Published On : augustus 2019
Publisher : Het Zwarte Schaap
Punch, Kandeel en Clairet
Ben je net zo gek op curry’s als wij? Dan is dit kookboek een flinke aanrader. In dit boek staat 55 ...Book Details
Author : Sophie Matthys
Published On : september 2019
Publisher : Manteau
Curry’s van Sophie Matthys
glutenvrij
Glutenvrij is hip. Veel mensen vinden gluten niet in een ‘gezond’ eetpatroon passen. Er is een gro...Book Details
Author : Emmy
Published On : juli 2019
Emmy’s Glutenvrij
vegabijbel
In navolging van de visbijbel, bakbijbel, soepbijbel, worstbijbel en al die andere uit de kookbijbel r...Book Details
Author : Isabel Boerdam
Published On : maart 2019
Publisher : Carrera Culinair
Vegabijbel
In het boek van Ella Mills ‘Deliciously Ella met vrienden’ beschrijft zij hoe je snel, makkelijk e...Book Details
Author : Ella Mills
Published On : 2017
Publisher : Kosmos Uitgeverij
Deliciously Ella met vrienden
Print Friendly, PDF & Email