Dagelijkse kost, koken met gezond verstand

7 oktober 2016 Redactie Puur Tafelen

In ‘Dagelijkse kost. Koken met gezond verstand’ kookt Jeroen Meus met kennis van zaken, kwaliteitsvolle ingrediënten, juiste technieken én met smaak en plezier als uitgangspunt. Honderd nieuwe recepten: helder, eenvoudig, makkelijk, heerlijk, voedzaam, betaalbaar. 

Het is een zeer persoonlijk boek geworden, met beelden uit Jeroen Meus’ privéarchief, quotes die zijn kijk op koken en eten, en soms het leven, illustreren. Prachtig vormgegeven in een dik, gebonden boek. Hij  inspireert met toppers uit de klassieke keuken en slowfoodstoofpotten voor in het weekend, maar ook met snelle soepen en salades, makkelijke pasta’s en frisse veggie lunches voor tijdens drukke werkweken. Helder, eenvoudig, makkelijk, heerlijk, voedzaam en betaalbaar.

Probeer dit recept voor bloemkoolnuggets uit ‘Dagelijkse kost, koken met gezond verstand’ eens. Het boek kost € 19,99,- en je kunt ‘m hier bestellen.


Deel dit artikel:
Facebooktwitterlinkedinpinterest

H'eerlijke aanraders / Recepten

Coleslaw (Amerikaanse koolsalade)

Een makkelijk te maken klassiek zomerse salade. Past prima bij een barbecue.  Wat heb je nodig: ...
Lees verder »

Vegetarisch asperges eten

Een beroemde en veel gegeten variant met asperges is die met ei, botersaus en ham. Je kan dan natuur...
Lees verder »

Ovenschotel van koolrabi met cashewnotenkorstje

Koolrabi is een vrij onbekende groente wat eigenlijk best zonde is. Je kunt namelijk alle kanten uit...
Lees verder »