Puur Zoet

4 januari 2019 Vera van der Meer

Ben jij gek op bakken, maar ben je klaar met boter, eieren, melk, suiker en eventueel ook gluten? Dan is het boek ‘Puur zoet’ van Mariette van Tuyl iets voor jou. Dit boek staat vol met recepten voor lekker en bewust bakken met pure ingrediënten. Zo hoef je je niet schuldig te voelen als je weer een zelfgemaakte bonbon eet.

Het boek begint met een uitleg over de basis van bakken met pure ingrediënten. Het boek gebruikt namelijk andere ingrediënten dan wanneer je een standaard appeltaart maakt. Te denken valt aan boekweitmeel, dadels, ahornsiroop, etc.
Na het lezen van de uitleg ben je klaar om aan de slag te gaan. Er staan vele recepten in het boek. Deze zijn opgedeeld in verschillende categorieën, bijvoorbeeld tussendoor, koek en taart.

Mariette van Tuyl laat in dit boek zien dat bakken gemakkelijk en snel kan. Ik heb al een aantal recepten geprobeerd en het is verbazingwekkend hoe snel ik bonbons kan maken dankzij dit boek. En ik hoef me niet eens schuldig te voelen als ik deze bonbons eet, want er zit zelfs groente in!

Het verbazingwekkende van deze manier van bakken is ook de verschillende soorten smaken die je kan maken. Het proeft zowel slecht als gezond en puur.
Dus wil je eens iets lekkers maken, zonder je meteen schuldig te voelen? Dan is puur zoet een aanrader.

Bestellen? dat kan hier:


Deel dit artikel:
Facebooktwitter

H'eerlijke aanraders / Recepten

Eiercurry

Curry, niet te verwarren met de specerij kerrie, is een verzamelnaam voor gekruide gerechten die voo...
Lees verder »

Italiaans gehaktbrood

Dit heerlijke gehaktbrood met een saus van paprika, champignons en zwarte olijven, op z'n Italiaans ...
Lees verder »

Gegratineerde courgettes

Courgettes zijn in de keuken veelzijdig te gebruiken. Koken, bakken, rauw. Bij dit recept gaan ze de...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram