Saladebijbel

3 juni 2018 Puur Tafelen

Van bietenpolonaise tot caesar en van niçoise tot zilte aspergesalade

Mari Maris

Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het maken van krokante croutons, een kloppende dressing en simpele snijtechnieken helder uitgelegd. Kortom, zowel voor de vlug-klaar-kok als de doorgewinterde chef hét boek om in de keuken te hebben.
Deze bijbel hoort in iedere keuken thuis en is hier te bestellen.

Deel dit artikel:
Facebooktwitter

H'eerlijke aanraders / Recepten

Seitan stroganoff

Stoofpot kan ook prima vegan zijn. Kijk maar eens naar dit recept van Leentje Speybroeck uit Velt ma...
Lees verder »

Kokosbolletjes

(H)eerlijke vegan kokosbolletjes. Niet te lang over praten, gewoon maken en genieten. Dit heb je nod...
Lees verder »

Bananasplit twist

We kennen allemaal wel de klassieke bananasplit; banaan, ijs, chocolade en slagroom. Enorm verwennin...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram