Veg! Met groenten in de hoofdrol

29 mei 2018 Redactie Puur Tafelen

Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto – zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen allemaal uit dit boek, waarin groenten de hoofdrol spelen.

Hugh Fearnley-Whittingstall is presentator van het programma ‘River Cottage’ en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij heeft al zeven andere River Cottageboeken geschreven, maar in ‘Veg!’ neemt hij ons mee naar de smaakvolle wereld van eten zonder vis of vlees. Niet alleen voor de vegetariër is dit een boek vol inspiratie, maar ook voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten. De prachtige sfeerfoto’s en illustraties maken dit boek tot de nieuwe favoriet in vegaland.

Het boek  kunt je hier bestellen.


Deel dit artikel:
Facebooktwitterlinkedinpinterest

H'eerlijke aanraders / Recepten

Crunchy granola met zomerfruit

Een heerlijk glutenvrij begin van de dag. Veel recepten met granola zijn gemaakt met flink wat zoet...
Lees verder »

Aardbeien en spinazie salade met farro

Een verrassende salade met fetakaas en balsamicoazijn die bekroond wordt met heerlijke verse aardbei...
Lees verder »
Apple-zwarte-bessen-smoothie-verfrissend-recept-aardbeien

Verfrissend recept: appel-blauwe bessen smoothie

Appel en blauwe bes gaan prima samen, vooral in een smoothie. Vaak wordt appel in een smoothie in co...
Lees verder »