Zeegroenten

2 juni 2018 Puur Tafelen

Koken met algen en wieren
In dit boek deelt Seaweedchef Donald Deschagt originele, haalbare recepten met zeewier of zeegroenten als hoofdingrediënt of smaakmaker met ons. Ga ook eens aan de slag met heerlijke veelzijdige groente zoals zeekraal, lamsoor, wakame en kombu: speltcroque met zeewierpesto, mosselen met zeekraal en wakame, smoothie met zeesla… Bijzonder lekker, maar ook gezond en goed voor het milieu!

Dit zeegroenten kookboek kun je hier bestellen.

 


Deel dit artikel:
Facebooktwitter

H'eerlijke aanraders / Recepten

Stoofperen mousse

Gieser Wildeman en St. Remy ken je vast wel maar als ik winterrietpeer, winterjan of winterlouwtje z...
Lees verder »

Scandinavische broodtaart met vis

Dat je van ontzettend veel dingen een taart kunt maken bewijst dit recept wel. Het recept is door Ha...
Lees verder »

Soof appeltaart

En met Soof bedoelen we niet de Soof van de serie en films ;) Soof natuurlijke siropen zijn (H)eerli...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram