Zomerslank (Alleen als E-book)

28 augustus 2018 Puur Tafelen

Martine woont in het dorp Sint Annaland op het eiland Tholen. Zij is diëtist en heeft een eigen praktijk. Daarnaast houdt ze van koken en lekker en gezond eten. In 2017 is ze begonnen met een foodblog onder de naam ‘Zeeuwse Foodie’.

Deze zomer heeft Martine een E-book uitgebracht met als titel ‘Zomerslank’. De titel is misschien wat misleidend. De informatie die in het 46 pagina tellende E-book staat is eigenlijk het hele jaar te gebruiken. Martine richt zich met dit boek hoofdzakelijk op vrouwen maar het is zeker ook bruikbaar voor mannen en gezinnen. Martine schrijft lekker luchtig en in makkelijke taal. De centrale boodschap is vers en gezond eten met een positieve mindset en beweging. Zo leef je gezonder en kun je ook je gewicht in balans krijgen en/of houden.

Martine heeft voor vier weken dagmenu’s samengesteld. Deze kun je per dag volgen maar natuurlijk ook gaan variëren. Je hoeft echt geen top kok te zijn om de recepten klaar te maken. Wat wel handig is, is dat je van lekker (en gezond) eten houdt.

Op Puur Tafelen zullen een aantal recepten komen te staan die wij zelf gemaakt en gegeten hebben. Maar veel handiger is natuurlijk om dit E-book zelf te hebben. Zodat je alle tips en aanraders van Martine altijd voorhanden hebt op je smartphone en/of tablet.

Het E-book is te bestellen voor via de site van Zeeuwse Foodie of via deze link.

Zeeuwse Foodie is ook op Facebook en Instagram te vinden.


Deel dit artikel:
Facebooktwitter

H'eerlijke aanraders / Recepten

Pulled jackfruit met coleslaw en BBQ-saus

Geen wijn maar theeadvies. Onderaan het recept vind je een advies voor de thee die je bij deze lekke...
Lees verder »

Geroosterde zoete aardappel met broccoli en tahin

Een (h)eerlijk recept, op zich niet zo vreemd bij Puur Tafelen ;). Het bijzondere bij dit recept is ...
Lees verder »

Kerststol bites (glutenvrij)

Pas op! Bij deze glutenvrije kerststol bites eet je je vingers mee op.  Recept is gepubliceerd in h...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram