Boekenkast

Groenten van Roos

Er zijn de laatste jaren steeds meer kookboeken verschenen die gaan over gezonde voeding. Afgelopen maand verscheen het boek 'Groenten van Roos'. Een boek dat alleen al om de titel onder deze categorie geschaald kan worden. Toch heeft dit boek voor mij iets bijzonders. Iets wat ik bij vele andere boeken niet zo snel terug vind. Het plezier voor het kopen en verwerken van groenten straalt van het boek af. Vaak hoor ...

Lees verder »
Gehakt

Woensdag gehaktdag ? Nee hoor. Dat kan gewoon iedere dag.

Als er iets veelzijdig in de keuken te gebruiken is, is het wel gehakt. Of het nou kipgehakt, rundge...
Lees verder »
Kookboek, Elisabeth

De Elisabeth praktische recepten

"Vroeger was alles beter". Dit 'ouderwets' kookboek laat zien dat dit niet altijd onwaar is, als het...
Lees verder »

De Gezonde Bourgondiër

De Gezonde Bourgondiër is een 'plantgebaseerd' infokookboek dus uitermate geschikt voor een veganis...
Lees verder »

Vegan voor Dummies

We kennen allemaal de boekenreeks Dummies wel. Onderwerpen als beleggen, management, opvoeden en sch...
Lees verder »

Uit huis met Jet

Afgelopen augustus is 'Uit huis met Jet' van Jet van Nieuwkerk verschenen. In 90 verse en goedkope...
Lees verder »

Deliciously Ella met vrienden

Vegetarisch eten niet lekker? Echt wel. “Wat een boer niet kent, eet hij niet”. Een aloud spree...
Lees verder »

Zomerslank (Alleen als E-book)

Martine woont in het dorp Sint Annaland op het eiland Tholen. Zij is diëtist en heeft een eigen pra...
Lees verder »

Handboek voor bijenfans

Eet jij wel eens een appel, een tomaat of honing? Dat zou niet mogelijk zijn zonder de aanwezigheid ...
Lees verder »

Mangiamo!

Antoinette Coops Mangiamo! De heerlijkste streekgerechten en ander lekkers uit d...
Lees verder »

H'eerlijke aanraders / Recepten

Mexicaanse Quinoasalade

Deze Mexicaanse Quinoasalade met kidneybonen is geheel glutenvrij. Een makkelijk en pittig (zo pitti...
Lees verder »

Kruidige courgette met sesamaardappeltjes

Courgettes zijn op vele manieren klaar te maken. In soep, salade's, stamppotje, e.d. Als je zelf een...
Lees verder »

Glutenvrije soufflé

Soufflé is een gerecht uit de Franse keuken. Als je soufflé vrij vertaalt betekent het 'geblazen'....
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram