Havermout pannenkoekjes

4 september 2018 Puur Tafelen

Een (h)eerlijk super makkelijk en snel te maken ontbijt. Havermout pannenkoekjes.

Wat heb je nodig:

  • 2 eieren
  • 1 (rijpe) banaan
  • 20 gram havermoutvlokken
  • Olijfolie

En zo bak je ze bruin:

Pel de banaan en prak deze met een vork in een schaaltje fijn. Roer met de vork de eieren erdoor en daarna de havermout.

Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin steeds 2-3 kleine pannenkoekjes. Met deze ingrediënten bak je er ongeveer 6.

Je kan de pannenkoekjes naar wens nog ‘versieren’ Bijvoorbeeld met een scheutje honing en/of met vers fruit.

Dit recept komt uit het E-book van Zeeuwse Foodie “Zomerslank” 

Deel dit artikel:
Facebooktwitter

Lees hier meer over:

Blogs van onze gastbloggers

Weggooien? Liever niet.

Iets weggooien....ik blijf er over het algemeen moeite mee hebben. Zeker als het om etenswaar gaat. ...
Lees verder »
flaske

Plasticminderen

Natuurlijk kunnen we de wereld niet in één keer veranderen maar iedere verandering, hoe klein of g...
Lees verder »

Jackfruit, de nieuwe vleesvervanger

Vleesvervangers worden steeds populairder. Zo ook jackfruit. Hoewel jackfruit al razend populair is ...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram