Stokbrood met gegrilde aubergine

Heerlijk, de neutrale smaak van aubergine gecombineerd met kruidige pesto, geitenbrie en frisse tomaten. Even in de oven en smullen maar!

Ingrediënten:

  • 1 stokbrood
  • 4 el verse pesto
  • 1 aubergine
  • scheutje olijfolie
  • 4 tomaten,
  • peper en zout
  • 175 g geitenbrie in plakjes

Bereiding:

  • Verwarm de ovengril voor.
  • Snijd de tomaten in plakken.
  • Snijd de aubergine in de lengte in ½ cm plakken. Bestrijk ze met olijfolie en gril ze in een pan aan beide kanten op hoog vuur tot ze zacht worden.
  • Bestrooi ze met peper en zout.
  • Halveer het stokbrood in de lengte en door midden. Rooster de 4 helften op de snijvlakken in de grillpan.
  • Besmeer ze royaal met pesto, beleg ze met de gegrilde aubergine, tomaat en daar bovenop de plakjes brie.
  • Leg de belegde broodjes nog even in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *