H’eerlijke smaken

pastinaak

Pastinaak met honing

Pastinaak een inmiddels bekende vergeten groente. Ook prima geschikt voor de (vegetarische) BBQ. Dit...
Lees verder »

Komkommer op de barbecue

Komkommer op de barbecue hoor ik je denken... Ja zeker een mooi voorbeeld hoe ' water en vuur'  lek...
Lees verder »
radicchio

Radicchio in zoetzuur

Radicchio is een soort (familie van) witlof maar dan roodgekleurd. Met onderstaande recept maak je e...
Lees verder »

Witte vis met pittige kruiden en groenten

Diepvries vis kan....maar een stukje verantwoorde verse witte visfilet van de visboer is beter.  Wa...
Lees verder »
brownie

No-bake brownies

Brownies zonder te bakken? Dat kan zeker. Makkelijk klaar te maken maar het duurt wat langer voor je...
Lees verder »
ananas

Gevulde ananas met kokosrijst en cashewnoten

Klaar voor de zomer? Met deze feestelijke (gevulde) ananas komt dat gevoel vanzelf. Wat heb je allem...
Lees verder »
aardappel

Aardappelbrood met rozemarijn

Brood gebakken van/met aardappelen? Ja zeker. Een groente verwerken in een brood. Met een heerlijk v...
Lees verder »

Maaltijdsalade met seitan

In de supermarkt is de keuze reuze als het om maaltijdsalades gaat. Makkelijk, snel en op zich smaak...
Lees verder »

Wortelspread

Americain Préparé maar dan (H)eerlijk vegan. Zelf maken is zo gedaan. Dit heb je nodig: 250 gra...
Lees verder »

H'eerlijke smaken

Is ‘oude’ groente slecht? Hoe bewaar je deze en hoe verwerk je de restjes?

Hoe verser een product, hoe meer goede voedingsstoffen nog in het product zitten. Maar dit wil niet ...
Lees verder »

Paarse aardappelsoep

Foto: Maroeska Metz Onlangs hebben wij het (lees)kookboek van Maroeska Metz in handen gekregen. Het ...
Lees verder »
tarte tatin

Uien-tarte tatin

Een uien-tarte tatin is een hartige variatie op de klassieke tarte tatin, de omgekeerde appeltaart. ...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram