Recepten: h'eerlijke smaken

Jägersauce

Jägersauce is een klassieke saus van paddenstoelen, tomaat en verse kruiden. Als je de saus laat af...
Lees verder »

Kaisersemmel

Je kent ze wel...de kaiserbroodjes in een verpakking van de supermarkt. Maar veel lekkerder en helem...
Lees verder »
pastinaak

Pastinaak met honing

Pastinaak een inmiddels bekende vergeten groente. Ook prima geschikt voor de (vegetarische) BBQ. Dit...
Lees verder »

Komkommer op de barbecue

Komkommer op de barbecue hoor ik je denken... Ja zeker een mooi voorbeeld hoe ' water en vuur'  lek...
Lees verder »
radicchio

Radicchio in zoetzuur

Radicchio is een soort (familie van) witlof maar dan roodgekleurd. Met onderstaande recept maak je e...
Lees verder »

Witte vis met pittige kruiden en groenten

Diepvries vis kan....maar een stukje verantwoorde verse witte visfilet van de visboer is beter.  Wa...
Lees verder »

Blogs van onze gastbloggers

Weggooien? Liever niet.

Iets weggooien....ik blijf er over het algemeen moeite mee hebben. Zeker als het om etenswaar gaat. ...
Lees verder »
flaske

Plasticminderen

Natuurlijk kunnen we de wereld niet in één keer veranderen maar iedere verandering, hoe klein of g...
Lees verder »

Jackfruit, de nieuwe vleesvervanger

Vleesvervangers worden steeds populairder. Zo ook jackfruit. Hoewel jackfruit al razend populair is ...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram