Recepten: h'eerlijke smaken

Broccolisoep

Broccolisoep is snel en simpel te maken. Qua smaken kun je helemaal los gaan, zoet, zout, pittig, he...
Lees verder »

Rode pesto

Naast groene basilicum is er ook rode basilicum. De blaadjes van deze variant hebben een iets andere...
Lees verder »
Champignons 'bourguignon'-stijl

Champignons ‘bourguignon’-stijl

Deze 'klassieker' wordt vaak gebruikt in combinatie met vlees. Heel simpel dus....voor de vegetarisc...
Lees verder »
Shakshuka

Shakshuka met tomaat, paprika en avocado

Shakshuka: eieren gegaard in een pittige saus. Het is oorspronkelijk een ontbijtgerecht. Maar dan ne...
Lees verder »

11 t/m 17 maart ‘De week zonder vlees’ Doe jij ook mee?


Lees verder »

Junkfood

In navolging van de blog van Vera van de kracht van voeding hieronder een recept dat je ook op de we...
Lees verder »

Blogs van onze gastbloggers

flaske

Plasticminderen

Natuurlijk kunnen we de wereld niet in één keer veranderen maar iedere verandering, hoe klein of g...
Lees verder »

Jackfruit, de nieuwe vleesvervanger

Vleesvervangers worden steeds populairder. Zo ook jackfruit. Hoewel jackfruit al razend populair is ...
Lees verder »

Junkgood

In mijn vorige blog over het eten van genoeg groenten kondigde ik een blog aan over junkfood. Junkfo...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram