Blog

Diverse gastbloggers schrijven voor Puurtafelen.nl over hun passie voor h’eerlijk eten en drinken. Naast hun enthousiasme voor het zelf verbouwen van groenten in de moestuin, wijnen of puur en onbewerkt voedsel geven onze gastbloggers ook nog eens bruikbare, praktische tips.

Feessie? gefeliciTAART !

taart

Gefeliciteerd? Nee…gefeliciTAART! Als het maar lekker (zoet) is, is het te bestellen bij één van de grootste en lekkerste Nederlandse online taartenshops: gefeliciTAART. Iets te vieren? Er is altijd wel een reden te verzinnen om iets te vieren. De hond is 1 jaar geworden, ...
Lees verder »


Onze bloggers


Diverse gasten

Patrick

Manda Heddema

Roland van Tilborg

Blogs

Honing. Een H’eerlijk natuurproduct

Als iets een natuurproduct is, is het wel honing. Honing komt in vele smaken voor; Klaverhoning, Aca...
Lees verder »

Waterijs maken

Met het warme weer van de afgelopen weken zullen er vele ijsjes gegeten zijn. Van raketjes, ijslolly...
Lees verder »

Knoflook

Knoflook is ontzettend gezond. Knoflook bevat ontzettend veel vitaminen en mineralen. Het is ontstek...
Lees verder »

Cassave

Cassave is een wortel waar ik tot een jaar geleden nog nooit van gehoord had. Al had ik het vast wel...
Lees verder »

Veganisme

Sinds begin 2016 ben ik stapsgewijs gestopt met het consumeren van dierlijke producten en een jaar l...
Lees verder »

De populariteit van avocado’s

Avocado’s zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Zo populair dat Nederland op de Verenigde...
Lees verder »

H'eerlijke aanraders / Recepten

keuken

Vega mini-saucijzenbroodjes

December = feestmaand. Sinterklaas, kerstmis en oud-en nieuw. En met een beetje geluk vorst en sn...
Lees verder »
taart

Feessie? gefeliciTAART !

Gefeliciteerd? Nee…gefeliciTAART! Als het maar lekker (zoet) is, is het te bestellen bij één van...
Lees verder »
Appelkruimeltaart

Appelamandelspijsspeculaaskruimeltaart

Een heerlijke Appelamandelspijsspeculaaskruimeltaart zelf maken? Wij zeggen...doen! Ken je het pr...
Lees verder »