Blog

Diverse gastbloggers schrijven voor Puurtafelen.nl over hun passie voor h’eerlijk eten en drinken. Naast hun enthousiasme voor het zelf verbouwen van groenten in de moestuin, wijnen of puur en onbewerkt voedsel geven onze gastbloggers ook nog eens bruikbare, praktische tips.

Weggooien? Liever niet.

Iets weggooien....ik blijf er over het algemeen moeite mee hebben. Zeker als het om etenswaar gaat. Zo was ik gisteren in de keuken bezig om voor de eerste keer van m'n leven zelf schepijs te maken. Gewoon de makkelijkste variant om mee te beginnen, namelijk vanille-ijs. Waar ...
Lees verder »


Onze bloggers


Patrick

Manda Heddema

Vera van der Meer

Roland van Tilborg

Blogs

Weggooien? Liever niet.

Iets weggooien....ik blijf er over het algemeen moeite mee hebben. Zeker als het om etenswaar gaat. ...
Lees verder »
flaske

Plasticminderen

Natuurlijk kunnen we de wereld niet in één keer veranderen maar iedere verandering, hoe klein of g...
Lees verder »

Jackfruit, de nieuwe vleesvervanger

Vleesvervangers worden steeds populairder. Zo ook jackfruit. Hoewel jackfruit al razend populair is ...
Lees verder »

Junkgood

In mijn vorige blog over het eten van genoeg groenten kondigde ik een blog aan over junkfood. Junkfo...
Lees verder »

Hoe dan?!

Foto: Carel Bruring Afgelopen zaterdag was Maroeska Metz, bekend van o.a. Heel Holland Bakt, op bez...
Lees verder »
bitterbal

Stamppot bitterballen

Wintertijd is stamppottijd. Althans bij ons thuis. Zuurkoolstamppot, stamppot boerenkool, stamppot r...
Lees verder »

H'eerlijke aanraders / Recepten

Weckpot salade

Je kent ze wel; de (vaak in plastic) verpakte (maaltijd)salade's. Helemaal kant-en-klaar met dressin...
Lees verder »

Avocado-kokosijs

Kokosijs ken je waarschijnlijk wel....deze (H)eerlijke koude variant met avocado waarschijnlijk (nog...
Lees verder »

Appelplaattaart

Onverwacht visite? Of zin in om jezelf eens lekker en snel te verwennen. Deze appelplaattaart is vlu...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram