Blog

Diverse gastbloggers schrijven voor Puurtafelen.nl over hun passie voor h’eerlijk eten en drinken. Naast hun enthousiasme voor het zelf verbouwen van groenten in de moestuin, wijnen of puur en onbewerkt voedsel geven onze gastbloggers ook nog eens bruikbare, praktische tips.

Weggooien? Liever niet.

Iets weggooien....ik blijf er over het algemeen moeite mee hebben. Zeker als het om etenswaar gaat. Zo was ik gisteren in de keuken bezig om voor de eerste keer van m'n leven zelf schepijs te maken. Gewoon de makkelijkste variant om mee te beginnen, namelijk vanille-ijs. Waar ...
Lees verder »


Onze bloggers


Manda Heddema

Diverse gasten

Roland van Tilborg

Vera van der Meer

Blogs

Weet wat je eet want de beste dokter staat in de keuken!

“Veel van wat wij consumeren is wel eten maar het is geen echte voeding voor ons lichaam. Do...
Lees verder »

Originele en geestige wijnbeschrijvingen

Harold Hamersma is de vaste wijnschrijver van Het Parool en NRC Handelsblad. Hij publiceert regelmat...
Lees verder »

Temperatuur control freak

Zonde! De laatste twee keren dat ik Pinot Noir in een restaurant dronk was deze te warm. Gewoon uit ...
Lees verder »

De verfijnde, elegant witte Rueda

Rueda rocks! We hebben al een rosé hausse gehad, en de prosecco was de afgelopen zomer niet aan t...
Lees verder »

H'eerlijke aanraders / Recepten

Mexicaanse Quinoasalade

Deze Mexicaanse Quinoasalade met kidneybonen is geheel glutenvrij. Een makkelijk en pittig (zo pitti...
Lees verder »

Kruidige courgette met sesamaardappeltjes

Courgettes zijn op vele manieren klaar te maken. In soep, salade's, stamppotje, e.d. Als je zelf een...
Lees verder »

Glutenvrije soufflé

Soufflé is een gerecht uit de Franse keuken. Als je soufflé vrij vertaalt betekent het 'geblazen'....
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram