Blog

Diverse gastbloggers schrijven voor Puurtafelen.nl over hun passie voor h’eerlijk eten en drinken. Naast hun enthousiasme voor het zelf verbouwen van groenten in de moestuin, wijnen of puur en onbewerkt voedsel geven onze gastbloggers ook nog eens bruikbare, praktische tips.

Plasticminderen

flaske

Natuurlijk kunnen we de wereld niet in één keer veranderen maar iedere verandering, hoe klein of groot ook, is er één. FLASKE is zo’n geweldig initiatief om het gebruik van plastic flessen te verminderen. FLASKE is de merknaam voor diverse duurzame producten zoals thermosfl...
Lees verder »


Onze bloggers


Manda Heddema

Vera van der Meer

Patrick

Roland van Tilborg

Blogs

Originele en geestige wijnbeschrijvingen

Harold Hamersma is de vaste wijnschrijver van Het Parool en NRC Handelsblad. Hij publiceert regelmat...
Lees verder »

Temperatuur control freak

Zonde! De laatste twee keren dat ik Pinot Noir in een restaurant dronk was deze te warm. Gewoon uit ...
Lees verder »

De verfijnde, elegant witte Rueda

Rueda rocks! We hebben al een rosé hausse gehad, en de prosecco was de afgelopen zomer niet aan t...
Lees verder »

H'eerlijke aanraders / Recepten

pastinaak

Pastinaak met honing

Pastinaak een inmiddels bekende vergeten groente. Ook prima geschikt voor de (vegetarische) BBQ. Dit...
Lees verder »

Komkommer op de barbecue

Komkommer op de barbecue hoor ik je denken... Ja zeker een mooi voorbeeld hoe ' water en vuur'  lek...
Lees verder »
radicchio

Radicchio in zoetzuur

Radicchio is een soort (familie van) witlof maar dan roodgekleurd. Met onderstaande recept maak je e...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram