Bloemkoolsalade

22 juni 2018 Redactie Puur Tafelen

Ingrediënten (4 personen):

  • 1 bloemkool
  • half potje zongedroogde tomaten
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • zout en peper

Bereiding: 

  1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook deze kort, giet het water af en laat afkoelen (tot de door jou gewenste temperatuur).
  2. Snijd de zongedroogde tomaten en basilicum in kleine stukjes en meng dit met de bloemkool.
  3. Besprenkel met olijfolie en zout en peper.

Je kunt deze salade zowel lauwwarm als koud eten, net wat het beste bij het weer of je maaltijd past.

Deel dit artikel:
Facebooktwitter

Lees hier meer over:

Blogs van onze gastbloggers

Weggooien? Liever niet.

Iets weggooien....ik blijf er over het algemeen moeite mee hebben. Zeker als het om etenswaar gaat. ...
Lees verder »
flaske

Plasticminderen

Natuurlijk kunnen we de wereld niet in één keer veranderen maar iedere verandering, hoe klein of g...
Lees verder »

Jackfruit, de nieuwe vleesvervanger

Vleesvervangers worden steeds populairder. Zo ook jackfruit. Hoewel jackfruit al razend populair is ...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram