(Winter)Barbecue

28 december 2018 Puur Tafelen

Barbecueën alleen als de temperatuur boven de 20 graden komt? Echt niet. Tegenwoordig is buiten koken niet alleen een zomerse bezigheid meer. Na de lekkere decemberfeestdagen hoeven de ‘donkere’ maanden die volgen zeker niet saai te zijn als het om eten gaat. Bij kamadoexpress.nl weten ze daar alles van. Kamadoexpress.nl is dé specialist als het gaat om hoogwaardige en duurzame barbecues. Van klein tot grote barbecue, van aanmaakblokjes tot aan speciale sauzen, je kan bij hen terecht.

De Primo grill is 1 van A-merken in het assortiment, een absolute topper. Voor iedereen die wat meer over heeft voor een (top)barbecue en gaat voor een echte blikvanger in de tuin of restaurant. Maar bovenal voor lekker (klaarmaken van) eten en genieten met familie en/of vrienden. Doordat de barbecues keramiek en aan de buitenkant voorzien zijn van een porseleinen coating kun je ze gewoon het hele jaar buiten laten staan. Los of ingebouwd in de buitenkeuken.

Wij zijn gegaan voor de Primo grill Oval Junior Go. Omdat deze Primo grill een handzaam formaat heeft kun je hem zo verplaatsen in de tuin of hem meenemen voor een BBQ picknick. Daar vonden we het nu iets te koud voor, wij zijn voor onze patio gegaan. Dat ging makkelijk onder het afdak. Biertje, wijntje en colaatje erbij en grillen maar. Vlees, vis en veel verse groenten werden heerlijk gaar. Je kan veel kanten op met deze Primo grill; grillen en searen, low en slow cooking, warm en koud roken en ook smakelijke verse pizza’s bakken. De paprika’s, tomaatjes en courgettes werden makkelijk gaar en smaakten heerlijk bij de biologische kipfiletjes. Omdat wij (nog) geen (verwarmde) veranda hebben was het binnen heerlijk genieten van het vers gebarbecuede eten. Kortom een aanrader voor iedereen die van barbecueën houdt en niet alleen in de zomer.

De Primo grill is in vier maten verkrijgbaar; Junior, Large, XL en Kamado.

Inspiratierecept voor de (winter)BBQ: biologische kippensiesjes met tzatziki of heerlijk vegetarisch; Stokbrood met gegrilde aubergine

Kijk vooral eens voor het zeer uitgebreide assortiment barbecues bij kamadoexpress.nl of ga langs in de winkel in Kaatsheuvel. Het adres is te vinden op de website.

Kamadoexpress.nl is ook te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest.

Deel dit artikel:
Facebooktwitter

Lees hier meer over:

Blogs van onze gastbloggers

Weggooien? Liever niet.

Iets weggooien....ik blijf er over het algemeen moeite mee hebben. Zeker als het om etenswaar gaat. ...
Lees verder »
flaske

Plasticminderen

Natuurlijk kunnen we de wereld niet in één keer veranderen maar iedere verandering, hoe klein of g...
Lees verder »

Jackfruit, de nieuwe vleesvervanger

Vleesvervangers worden steeds populairder. Zo ook jackfruit. Hoewel jackfruit al razend populair is ...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram