DIY lamp van Lampcraft

Vakantie, de kinderen vrij, jijzelf vrij…Dan kan het wel eens voorkomen dat je iets leuks wilt doen;) Creatief bezig zijn, zeker als het een dag wat minder weer is. Dan kun je natuurlijk zelf aan het knutselen gaan of op zoek naar iets dergelijks. Wij hebben een leuke tip voor je; maak jouw eigen lamp.

Waarom zou Puur Tafelen jou deze tip geven? Heel simpel bij lekker, gezellig en puur tafelen is sfeervolle verlichting onmisbaar. Voor de late uurtjes in de zomerperiode maar zeker als de dagen weer korter worden.

Als je een DIY-pakket bij Craftlamp besteld krijg je een compleet pakket geleverd met alle materialen die je nodig hebt om jouw lamp in elkaar te zetten. Makkelijker kunnen ze het niet maken. 

Via de website van Craftlamp kun je meer lezen en simpel jouw pakket bestellen. Als je voor 16:00 uur besteld, heb je die (normaal gesproken)de volgende werkdag al in huis.

AKTIE !!!

Als je bij jouw bestelling de kortingscode “PUURTAFELEN25” ingeeft krijg je 25% korting op het totaalbedrag. Klik <hier> om naar de site van Craflamp te gaan.

Ook super origineel om cadeau te geven :). Het is ook leuk om met een vrienden en/of vriendinnen groep een avondje te organiseren en dan onder het genot van lekkere hapjes en drankjes te knutselen. 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *