Helemaal hip en duurzaam

Horloges zijn er in allerlei soorten, grootte en maten. Ikzelf ben normaal gesproken niet zo’n horlogedrager (dat heeft vooral te maken met het gewicht). Tot ik Greenwatch tegenkwam. Greenwatch is dé leverancier van houten horloges. Iedere klokje is gemaakt van hout, behalve het uurwerk natuurlijk ;). Noten,- kersen,- ebbenhout. Diverse soorten duurzaam hout. Wat helemaal geweldig is, is dat er voor ieder verkocht horloge een boom (terug)geplant wordt.

Hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Ik was gelijk verkocht door het kersenhouten horloge. Niet alleen omdat ik zo van (Thoolse) kersen houd maar ook de kleur van het hout vind ik mooi. Dus heb ik deze besteld en had hem snel in huis. Verpakt in een stevige giftbox krijg je het thuis. Inclusief een ‘slagpinnetje’ voor het verstellen van de band. Verder geen poespas erbij. Alle informatie die je verder nodig hebt is terug te vinden op de website. Zoals hoe je de band in kunt korten.

Ieder horloge is handmatig in elkaar gezet bij Greenwatch. En zodoende makkelijk uit elkaar te halen en natuurlijk weer in elkaar om hem passend te maken.

De horloges zijn er voor mannen en vrouwen. Maar wat is erop tegen om gewoon het klokje te bestellen wat jij mooi vindt? Juist, helemaal niets :). Voor een kleine meerprijs kun je jouw unieke horloge laten graveren met een persoonlijke boodschap of tekst. En heb je je keuze gemaakt vergeet dan vooral niet verder te kijken naar een houten zonnebril om jouw nieuwe look compleet te maken. Heb je eventueel last van (huid)eczeem of andere allergie dan kan een horloge van hout een k(l)eurige oplossing zijn. De sluiting is gemaakt van RVS.

Kortom: ik ben helemaal om als het gaat over het dragen van een horloge. Het gewicht, de uitstraling, de prijs maar vooral het duurzame karakter en beleid van Greenwatch. We zullen toch allemaal kritisch moeten zijn en blijven hoe wij nu en in de toekomst met Moeder aarde en haar natuur omgaan. Voor onze generatie en vooral voor de komende generaties. Bedrijven als Greenwatch dragen een mooi duurzaam houtje bij aan deze bewustwording.

Greenwatch is ook te vinden op Instagram en Facebook. En neem vooral eens een kijkje op de website.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *