Deliciously Ella met vrienden

Published by Puur Tafelen on

In het boek van Ella Mills ‘Deliciously Ella met vrienden’ beschrijft zij hoe je snel, makkelijk en heel lekker diverse vegetarische en/of veganistische (bij)gerechten op tafel zet. Het is een fijn leesbaar en persoonlijk boek. Zij beschrijft ook hoe zij het eten zelf, met haar man en met vriendinnen beleeft.

Het hele boek staat boordevol (h)eerlijke gerechten van ontbijt tot diner. Het begint met haar favoriete ontbijt en brunchgerechten. Als je in het boek begint…kom je al snel niet verder dan de eerste 15 a 20 pagina’s. Dan sta je namelijk allang in de keuken van alles klaar te maken. Alleen al bij de inleiding loopt regelmatig het water in de mond. Ella beschrijft hoe de diverse gerechten heerlijk bij elkaar passen en te combineren zijn. Zoals de heerlijke pittige aardappelkoekjes samen met sperziebonen met tomaat.

De redactie van Puur Tafelen hebben inmiddels al een paar recepten gemaakt en geproefd. Deze  recepten staan of worden nog gepubliceerd op Puur Tafelen. Zoals pittige aardappelkoekjes, sperziebonen met tomaat (bijgerecht), roergebakken tofu met kurkuma en rode paprika.

Print Friendly, PDF & Email
Categories:

Puur Tafelen

De redactie van Puur Tafelen is te bereiken via info@puurtafelen.nl