Biologische bubbels

5 april 2016 Puur Tafelen

Proost & Co heeft een aantal fantastische biologische bubbels in het assortiment. Van piccolo (200 ml) tot Magnum (1500 ml) en van Frizzante tot Champagne, allemaal van een bijzondere biologische klasse. Puur Tafelen mocht proeven en beoordelen. We tippen je op de volgende champagnes en Prosecco:

Metodo Classico Diana van het Italiaanse wijnhuis Le Carline. Gemaakt van Chardonnay & Pinot Noir uit 2011. Na de gisting heeft wijnmaker Daniele Piccinin de wijn zeker 25 maanden laten rusten in de wijnkelders. Tijdens dit proces vormt de wijn zijn karakter en rijkdom. Het resultaat is een frisse, maar rijpe Spumante, met een prachtige bubbel en een heerlijke zachte smaak. Absoluut onze favoriet! Prijs per fles: €24,95

Voor de Grande Reseve Carte Verte uit de Champagne streek worden de druiven biologisch geteeld. Deze champagne is gemaakt van 27% Chardonnay, 43% Meunier en 30% Pinot Noir. De wijn heeft een verfijnde bubbel en een eerste indruk van citrus en exotische fruitaroma’s die zich vervolgens ontwikkeld naar honing en brioche. Een champagne met diepgang! Prijs per fles: €32,95

Prosecco is de meest populaire belletjeswijn maar wat is deze Prosecco Extra Dry lekker. Heerlijk fris en geschikt voor vele feestelijke momenten. Kwalitatieve Prosecco herken je aan de kurk afsluiting! Dit zorgt niet alleen voor het herkenbare feestelijke geluid, maar geeft ook aan dat er levendige bubbels in de fles zitten. Prijs per fles: €10,95

Proost!

Deel dit artikel:
Facebooktwitterlinkedinpinterest

Lees hier meer over:

Blogs van onze gastbloggers

Cassave

Cassave is een wortel waar ik tot een jaar geleden nog nooit van gehoord had. Al had ik het vast wel...
Lees verder »

Veganisme

Sinds begin 2016 ben ik stapsgewijs gestopt met het consumeren van dierlijke producten en een jaar l...
Lees verder »

De populariteit van avocado’s

Avocado’s zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Zo populair dat Nederland op de Verenigde...
Lees verder »