Bloemensla

Gepubliceerd door Redactie Puur Tafelen op

Een sla opgefleurd met bloemen: hoe leuk is dat om te serveren! Vogelmuur is één van de onkruidsoorten die je kunt eten, lees het artikel wat wij hierover schreven. Lees ook ons artikel over eetbare bloemen. 

Ingrediënten:

  • Biologische waterkers-slamix
  • Handje vogelmuur
  • Cherry-tros-tomaten
  • Mozzarella
  • Bloemen van kaasjeskruid
  • Klaproos en koriander

Bereiding:

  1. Spoel alle ingrediënten onder de kraan
  2. Snij de cherrytomaten in vieren
  3. Voeg alle ingrediënten samen
  4. Lekker met een yoghurt-slasaus

Meer inspiratie en tips voor koken met wilde kruiden vind je in de ‘Wilde Kruidenkeuken‘.

Foto: Tanja Hilgers

Print Friendly, PDF & Email

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *