OkVlees.nl – de eerlijke slager

Transparantie in de online winkel van authentiek vlees.
De wereld van biologische voeding wordt steeds transparanter, maar dat geldt helaas niet voor vlees. Belangrijke zaken rondom dit food product zijn nog steeds niet duidelijk voor de consument. Een warm welkom daarom voor de online winkel Okvlees.nl want zij maken inzichtelijk wat er gebeurt met het vlees voordat het op jouw bord ligt. Hier krijg je antwoord op vragen als: Bij welke boeren komt het vlees vandaan en wat voor leven hebben de dieren gehad? Wat zit er in het vlees dat je eet? Hoe zit het met antibiotica en groeibevorderaars?

Initiatiefnemer Peter Kolster is er van overtuigd dat de bio-industrie en de machteloosheid van goedwillende boeren botst met begrippen als ‘faire handel’ en respect voor dieren. Okvlees.nl verkoopt daarom diervriendelijk vlees dat niet alleen lekker en gezond is maar waarvoor ook een fatsoenlijke prijs aan de boeren is betaald.

Op OKVlees.nl komen boeren aan het woord die het vlees leveren en uiteraard vindt je er ook vleesrecepten, afkomstig van kookboekenschrijfster Joke Boon. Wil je meer weten over Okvlees en wil je mooi, puur en eerlijk biologisch- of scharrelvlees bestellen en proeven? Kijk op www.okvlees.nl

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *