Honger naar informatie zet Rineke Dijkinga aan het schrijven

Gepubliceerd door Redactie Puur Tafelen op

Orthomoleculair geneeskundige Rineke Dijkinga schreef de afgelopen vijf jaar vier boeken met honderden gemakkelijke recepten en aanvullende info. Op Puurtafelen.nl zijn verschillende van deze recepten te vinden. Naast de gezondheid van mensen staat in haar boeken ook die van het milieu centraal.

Om dit mooie feit te vieren wordt in mei en juni het bedrag dat Sea First Foundation van elk verkocht boek ontvangt verdubbelt. De conditie van de oceanen, en die van de dieren daarin, speelt voor zowel het milieu als voor de (hormonale) gezondheid van de mens een vitale rol. Deze belangrijke boodschap moet Sea First Foundation kunnen blijven uitdragen.

Hoe meer afwisseling in onze voeding des te gezonder voor onszelf en ons milieu. Deze diversiteit staat echter onder druk, onder andere doordat de wilde bijenstand flink wordt ondermijnd. De komende tijd zal er daarom van elk verkocht boek ook een bedrag worden besteed aan het werk van Wankja Ferguson: een integere deskundige die zich hard maakt voor het behoud van de wilde bij.

Binnenkort worden in Brussel enkele belangrijke beslissingen genomen over de mogelijkheid om patent aan te kunnen vragen op de natuurlijke eigenschappen van planten. Bij elke bestelling op de website van Rineke krijgen de eerste 100 mensen die een boek bestellen via de webshop een gratis zakje zaden meegestuurd. Zo houden we samen de biodiversiteit in stand! Zie verder deze website: www.degrootstezaadbank.nl.

Print Friendly, PDF & Email
Categorieën: Trends

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *