BBQ met een Kamado

Barbecueën met een kamado? Bij kamadoexpress.nl weten ze daar alles van. Kamadoexpress.nl is dé specialist als het gaat om hoogwaardige en duurzame barbecues. Van klein tot grote barbecue, van aanmaakblokjes tot aan speciale sauzen, je kan bij hen terecht.

De Primo grill is 1 van A-merken in het assortiment, een absolute topper. Voor iedereen die wat meer over heeft voor een (top)barbecue en gaat voor een echte blikvanger in de tuin of restaurant. Maar bovenal voor lekker (klaarmaken van) eten en genieten met familie en/of vrienden. Doordat de barbecues keramiek en aan de buitenkant voorzien zijn van een porseleinen coating kun je ze gewoon het hele jaar buiten laten staan. Los of ingebouwd in de buitenkeuken.

Wij zijn gegaan voor de Primo grill Oval Junior Go. Omdat deze Primo grill een handzaam formaat heeft kun je hem zo verplaatsen in de tuin of hem meenemen voor een BBQ picknick.  Biertje, wijntje en colaatje erbij en grillen maar. Vlees, vis en veel verse groenten werden heerlijk gaar. Je kan veel kanten op met deze Primo grill; grillen en searen, low en slow cooking, warm en koud roken en ook smakelijke verse pizza’s bakken. De paprika’s, tomaatjes en courgettes werden makkelijk gaar en smaakten heerlijk bij de biologische kipfiletjes. Super genieten met twee of met vrienden. Kortom een aanrader voor iedereen die van barbecueën houdt (en niet alleen in de zomer).

De Primo grill is in vier maten verkrijgbaar; Junior, Large, XL en Kamado.

Inspiratierecept voor de BBQ: biologische kippensiesjes met tzatziki of heerlijk vegetarisch; Stokbrood met gegrilde aubergine

Kijk vooral eens voor het zeer uitgebreide assortiment barbecues bij kamadoexpress.nl of ga langs in de winkel in Kaatsheuvel. Het adres is te vinden op de website.

Kamadoexpress.nl is ook te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *