Het nieuwe binnen, is buiten.

Published by Puur Tafelen on

(H)eerlijk genieten doe je niet alleen binnen en met mooi weer buiten. Met een Verasol veranda of tuinkamer kun je het hele jaar genieten van de (vers) gemaakte recepten van Puur Tafelen. Zeker als je een buitenkeuken of BBQ neerzet. Kun je tegelijk bij jouw familie en/of gasten keuvelen en koken. Of ieder zijn/haar eigen eten klaar laten maken. En natuurlijk doe je dat met (h)eerlijke biologische ingrediënten, vers gekocht in de buurt bij bijvoorbeeld een boerderijwinkel. (H)eerlijker kun je het niet hebben 😉.

Genieten.

Greenline-Tuinkamer

Na regen komt zonneschijn….en wat zou het lekker zijn als je daar vroeg in het voorjaar of het gehele jaar van kan genieten. Dan bedoel ik niet met een dikke jas aan en sjaal om in de winter buiten op een stoel gaan zitten (wat ook erg gezellig kan zijn). Nee ik denk dan aan; dat je in jouw eigen tuinkamer in jouw eigen luie stoel heerlijk kan genieten van je favoriete boek of tijdschrift. Of gezellig met de familie en/of met vrienden plaats kan nemen op jullie eigen veranda of onder de professioneel geplaatste tuinoverkapping.  Zie je jezelf al zitten met een heerlijke mocktail? Heerlijk in je eentje onthaasten of met anderen.

Greenline-Veranda

Hoe? Bij Verasol kunnen ze je daar prima bij helpen. Verasol is volledig gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. veranda’s en tuinoverkappingen.  Allemaal van duurzaam en onderhoudsvrij aluminium. No nonsens en wat je ziet, krijg je ook.

De keuze is groot bij Verasol. Iedere veranda, tuinkamer, tuinoverkapping wordt ingemeten en, indien nodig, op maat gemaakt in de eigen fabriek in Duitsland. De levertijd is normaal gesproken vanaf gemiddeld drie weken. Je kan de keuze maken om het zelf te plaatsen of door de professionele monteurs van Verasol.

Je kan ervoor kiezen om een complete serre te (laten) plaatsen of alleen een veranda. Met een veranda heb je (later) altijd de keuze om uit te breiden door het plaatsen van zijwanden en voorwanden zodat er een heuse tuinkamer ontstaat. Je kan dit doen door het plaatsen van:

  • Dichte zijwand met aluminium delen
  • Zijwand bestaande uit glazen schuifwanden
  • Zijwand bestaande uit een kozijn met ramen (kiep & draai), draaideuren en schuifdeuren.

Let wel op dat er een verschil is tussen een tuinkamer en een serre. Deze termen worden nogal eens door elkaar gebruikt terwijl er niet hetzelfde bedoeld wordt. Het verschil zit hem in het feit dat een serre een geïsoleerde ruimte is waarmee je vaak de huiskamer mee uitbreidt. Een tuinkamer is een afgesloten ruimte (kan vrijstaand in de tuin komen of ook aan het huis vast) die niet volledig geïsoleerd is. Hier kan je lekker zitten als de eerste warme zonnestralen doorkomen of sneller als je een (of meerdere) heater(s) ophangt of neerzet.

Eenmaal de veranda, tuinkamer of -overkapping geplaatst, is uitbreiding mogelijk met allerlei handige en nuttige accessoires zoals:

  • LED-spots; in allerlei kleuren verkrijgbaar.
  • Zonwering; die onder het dak wordt geplaatst, elektrisch of handmatig.
  • Screens; zonwering die aan de zijkant en/of voorkant van je veranda hangt.

Highline-CUBE-Tuinkamer

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met Verasol op. Voor meer informatie of om een afspraak te maken met één van de adviseurs bij jou in de buurt. Enne….laat met een foto op Facebook weten als het allemaal gelukt is?

Vinden wij en Verasol leuk.

Print Friendly, PDF & Email

Puur Tafelen

De redactie van Puur Tafelen is te bereiken via info@puurtafelen.nl

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *