Choco-banaan havermout

Ontbijten kun je op vele manieren doen. Met beschuit, crackers, boterhammen, enz… ‘Vloeibaar’ ontbijten is niet (meer) zo ingeburgerd. Maar dit is zeker zo makkelijk en misschien nog wel gezonder dan alle zogenaamde (donker)bruingekleurde boterhammen die er tegenwoordig te koop zijn.

Hieronder vindt je een ontbijtvariatie die je in 15 minuten klaar hebt.

Wat heb je nodig voor één persoon:

  • 200-250 ml melk
  • 40 gram havermout
  • 1 banaan, in stukjes
  • 1 eetlepel granaatappelpitjes
  • 1 theelepel cacao
  • 1 eetlepel gehakte walnoten

Zo maak je het klaar:

Verwarm de melk met 40 gram havermout. Voeg tijdens het koken de helft van de banaan en de theelepel cacao toe.

Garneer met de rest van de banaan, granaatappelpitjes en de gehakte walnoten.

Deze ontbijtvariatie komt uit ‘Eet als een expert’ van I’m a Foodie

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *