Chili- en korianderpasta

Deze pasta is te gebruiken in diverse (vega) curry’s.

Voor 300 ml:

  • 2 handjes koriander, grof gehakt
  • 120 gram groene chilipeper, grof gehakt
  • 2 cm verse gemberwortel, grof gehakt
  • 100 ml koolzaadolie
  • 2 el mosterdolie
  • sap van 1 citroen
  • 1 laurierblaadje, verkruimeld
  • 1 tl zwart mosterdzaad
  • 1 tl zout

Zo maak je het:

  1. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine of mix het met een staafmixer tot een gladde pasta
  2. Doe de pasta in een schone glazen pot en sluit af

De pasta is zeker tot 3 weken te bewaren in de koelkast of vries het in.

Deel deze pagina:
Facebooktwitter

Lees meer van Puur Tafelen:

Champignons 'bourguignon'-stijl

Champignons ‘bourguignon’-stijl

Deze 'klassieker' wordt vaak gebruikt in combinatie met vlees. Heel simpel dus....voor de vegetarisc...
Lees verder »

Chocolade zandkoekjes

Snel een flink aantal heerlijke koekjes nodig of gewoon zin in.... Bak dan deze chocolade zandkoekje...
Lees verder »

Coleslaw (Amerikaanse koolsalade)

Deze makkelijk te maken klassieker mag natuurlijk niet ontbreken dit weekend bij de barbecue.  Wat...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram