Knoflookpasta

Deze knoflookpasta is te gebruiken in diverse (vega) curry’s.

Voor 250 ml:

  • 12-15 teentje knoflook
  • 100 ml koolzaadolie

Zo maak je het:

  1. Pel de knoflook en snijd grof
  2. Doe in een mengbeker en voeg de olie toe
  3. Mix met een staafmixer tot een gladde pasta
  4. Doe de pasta in een schone glazen pot en sluit af

De pasta is zeker tot 3 weken te bewaren in de koelkast.

Deel deze pagina:
Facebooktwitter

Lees meer van Puur Tafelen:

Vaak zit het mee en soms…niet ;)

In ons vorige moestuin bericht vertelde we dat er veel werk verzet was. Maar de eerste 'storm' (lees...
Lees verder »
pompoen

Creamy curry met pompoen en cashewnoten

Feestelijke pompoen met een diversiteit aan smaken. Weer zo'n heerlijk recept vanuit: ‘De Gezonde ...
Lees verder »

Pesto van asperges

Er zijn veel manieren om zelf een pesto te maken. Deze pesto is weer eens iets anders...namelijk met...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram