Knoflookpasta

Deze knoflookpasta is te gebruiken in diverse (vega) curry’s.

Voor 250 ml:

  • 12-15 teentje knoflook
  • 100 ml koolzaadolie

Zo maak je het:

  1. Pel de knoflook en snijd grof
  2. Doe in een mengbeker en voeg de olie toe
  3. Mix met een staafmixer tot een gladde pasta
  4. Doe de pasta in een schone glazen pot en sluit af

De pasta is zeker tot 3 weken te bewaren in de koelkast.

Deel deze pagina:
Facebooktwitter

Lees meer van Puur Tafelen:

Yoghurtijs

Hoewel yoghurtijs eerder in de categorie vicecream dan de categorie nicecream valt, heeft yoghurtijs...
Lees verder »

Zwart sesamzaadijs

Lekker romig ijs met een verfijnd geroosterd sesamsmaakje. Zwart sesamzaad is lekker nootachtig en l...
Lees verder »

Roerbakschotel met savooiekool en kip

Savooiekool is makkelijk schoon te maken, het kost echter wel wat tijd. Tip: was de bladeren niet on...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram