taart

Feessie? gefeliciTAART !

Gefeliciteerd? Nee…gefeliciTAART! Als het maar lekker (zoet) is, is het te bestellen bij één van de grootste en lekkerste Nederlandse online taartenshops: gefeliciTAART.

Iets te vieren? Er is altijd wel een reden te verzinnen om iets te vieren. De hond is 1 jaar geworden, je bent 6 maanden gestopt met roken, jouw collega heeft een nieuwe bureaustoel gekregen. Dan kun je zelf aan het bakken gaan, maar zeg nou zelf: wat is makkelijker? Heel de keuken inclusief jijzelf onder de meel, suiker en slagroom? Of gewoon vanaf de bank of vanuit de zaak online een keuze maken uit het reuze assortiment van gefeliciTAART? Ons excuus ? Het was 6 maanden geleden dat wij Puur Tafelen overgenomen hebben. Reden voor een feestje dus.

BESTELLEN

taart

Onze taart bestellen was drie keer genieten; bestellen, binnen krijgen en opeten. We dachten wel ‘even’ iets lekkers te bestellen. Dat viel niet mee kan ik je zeggen. Wat een heerlijk groot assortiment kwam er voorbij. 3D (kinder)taarten, allerlei (vruchten)vlaaien, cupcakes en ook heerlijke glutenvrije chocoladetaart. Eén voor één allemaal veel te lekker.

Uiteindelijk besloten we voor een heerlijke slagroomtaart te gaan. Op de foto is een voorbeeld van onze bestelde taart te zien met ingeshopte afbeeldingen want ik kreeg de kans niet om er een foto van te maken toen de taart bezorgd werd. Zo snel was hij al aangesneden en voor de helft opgegeten.

Bij gefeliciTAART kun je zowel particulier als zakelijk bestellen. Van klein (10 personen) tot groot (250 personen). Jouw bestelling wordt altijd vers gemaakt en gekoeld bezorgd bij jou thuis of op de zaak.

KORTING

Speciaal voor jullie, onze lezers en volgers, hebben wij een speciale kortingscode voor jouw eerste bestelling. Als je deze code tijdens het bestellen invult ontvang je maar liefst 15% korting op jouw bestelling.

Bestellen kan dag en nacht. Als je op werkdagen voor 17:00 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis. En bezorging gebeurt in heel Nederland, zelfs op onze mooie eilanden. Het bestellen bij gefeliciTAART is heel simpel…. Je gaat naar www.gefeliciTAART.nl en

  1. Kies jouw taart of ander lekkers en voeg eventueel logo, afbeelding of tekst toe
  2. Maak een leuke tekst voor op het kaartje aan
  3. Geef de afleverdatum en het afleveradres van deze taart op
  4. Login of maak een account aan; je kan ook als gast bestellen
  5. Reken de taart af via iDEAL of Creditcard (zakelijk op factuur)
  6. Jouw taart komt voor de bakker

Vergeet jouw unieke kortingscode niet!! Vul taart15lekker in en ontvang 15% korting op een taart naar keuze. Let op! Deze code is geldig t/m februari 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *