Tea King

Published by Puur Tafelen on

Op de redactie bij Puur Tafelen zijn wij fervente theeleuten. En als je dat het internet afstruint kom je wel eens mooie bedrijven tegen die de moeite waard zijn om in het zonnetje te zetten. Zoals het kleinschalige Tea King.

heeft een rijk assortiment met   losse theesoorten. Van zwarte   tot witte thee. Daarnaast   verkopen zij ook   (thee)accessoires, choco & snoep. Een heerlijk compleet theeleutpakket dus :).

Wij kregen een aantal biologische theesmaken en een handig thee-ei/theeknijper erbij. Keurig en stevig verpakt en snel in huis. Wat je leest, krijg je ook. De geuren van de smaken die je besteld komen je tegemoet als je de verpakking openmaakt. Chocolade/aardbei, Mango/Strawberry en verse bessen (frambozen/bosbessen) zijn de smaken die we mochten proeven.

Zoals gezegd, zodra je de verpakking openmaakt komen de aroma’s je tegemoet. Als je de verse bessen melange ruikt waan je jezelf al buiten op een loungebank omringt door fruitstruiken en hoor je de bijtjes en hommels zachtjes zoemen. Deze thee heeft als basis zwarte thee die zorgt naast de zoete tonen voor een goede balans. Een echte geniet thee.

Hetzelfde geldt voor de mango/strawberry. Deze thee heeft als basis rooibos. De stukjes aardbei en mango geven deze thee een heerlijk fruitige dronk. Samen met een fris zuurtje (citroengras) de zachte rooibos is deze thee helemaal in balans.

De topper (van deze drie) vonden wij (maar dat is uiteraard persoonlijk en ietwat subjectief; aardbeien en (pure) chocolade kun je ons voor wakker maken ;)). Als je deze verpakking openmaakt kun je beter even wachten met ruiken. De geur uit de net opengemaakte verpakking kan je overvallen in zijn intensiteit, zoveel flavours komen erop je af. Als je het geduld op kunt brengen loont dit de moeite. Dan ruik je de fruitigheid van het fruit dat er in zit en de pittigheid van de chocolade (cacaoschillen). Naast aardbei proef je de frisse sinaasappel en appel met in de verte  goudsbloem.

Alle theesoorten zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking zodat de thee langer vers blijft. Wij hebben natuurlijk voor een drietal biologische theesmaken gekozen, immers een rode draad van Puur Tafelen. Naast de (h)eerlijke biologische theeën hebben ze bij Tea King nog genoeg keuzes naast de biothee. Bestellen is heel makkelijk via de website en jouw bestelling wordt vanaf 30 euro gratis en snel thuisbezorgd.

Tea King is ook te vinden op de socials FaceBook en Instagram.

Print Friendly, PDF & Email

Puur Tafelen

De redactie van Puur Tafelen is te bereiken via info@puurtafelen.nl

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *