Peace, love & vegan food

Na het succes van 365 dagen vegan heeft Karin Rietmeijer de smaak te pakken. Met haar nieuwe boek Peace, love & Vegan Food is er weer een supermooi boek voor in de keuken bij. Zeker als je (meer) plantaardig wilt gaan eten of nieuwsgierig bent hoe je dit kunt (gaan) doen is dit een grote aanrader.

Give peas a chance

Karin heeft niet alleen makkelijke en heerlijke recepten opgenomen maar ze geeft ook veel informatie over vervangende ingrediënten, (essentiële) voedingstoffen e.d. Van wentelteefjes tot no-chickensoep en van tompouces tot loempia’s. Voor ieder eetmoment staat er wel een smakelijk recept in. Zo kun je eindeloos per dag combineren.

Plantaardig eten kan veel voordelen voor de gezondheid opleveren.

Wat bij alle recepten door het boek een belangrijk element is, is dat het gezond is. Samen met 365 dagen vegan, survival guide voor de plantaardige way of life kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met plantaardig eten en gezondheid. Het liefst ziet Karin dat je helemaal overgaat op een plantaardig dieet maar met 1 of meerdere dagen per week ben je natuurlijk ook al goed op weg. En de kans is groot dat als je begint met 1 of 2 dagen per week dat het zo goed bevalt dat je voor je het weet alle recepten uit Peace, love & Vegan Food gemaakt hebt en niet anders meer wilt dan plantaardig eten.

Bewustwording

Karin heeft weer een tof boek afgeleverd en nodigt zeker uit tot (meer) bewustwording over je eetpatroon. Deze uitgave is een zeer goede start. De laatste pagina’s zijn opengelaten om jouw ervaringen, favoriete recepten en notities op te schrijven. Zodat je alles bij elkaar weer terug kunt vinden. Een aanrader !!

Het boek bestellen? klik op de afbeelding;

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *