Mijn recepten

Published by Puur Tafelen on

Van appeltaart tot saotosoep is de ondertitel en dekt in vier woorden de lading. Het eerste kookboek van London Loy is een feit. London is bekend van o.a. 24Kitchen, Koffietijd en als personal chef van kickbokser Rico Verhoeven.

Hij heeft een diversiteit aan recepten opgenomen maar allemaal met een personal touch waarbij hij zijn Surinaamse achtergrond in uit laat komen. In de inleiding gaat hij dieper in op zijn achtergrond en wat hem heeft bewogen om kok te worden.

Zoals alles valt of staat een gerecht met een goede en vooral lekkere basis. London begint met recepten die als basis of bijgerecht dienen voor vele recepten, zoals ‘naan’ en ‘masala Loy’. Het eerste hoofdstuk is geheel vegetarisch. Gevolgd door vlees- en visgerechten, zoet en afsluitend drankjes.

Tussendoor is er ruimte voor een persoonlijke noot en toelichting van London Loy. Natuurlijk ontbreken er geen foto’s. Fotograaf Stacii Samidin heeft zowel London als zijn gerechten goed, mooi en smakelijk (de gerechten dan ;)) in beeld gevangen.

Dit kookboek is een heerlijke aanvulling van jouw kookboekenkast. Vooral de appeltaart ala Loy is een aanrader. Van beginnend tot de meer gevorderde (thuis)kok kan prima aan de gang met dit kookboek. En zal verassende gerechten voor gaan zetten.

Een lekker en mooi debuut voor London Loy en smaakt zeker naar meer….

Hier alvast een tweetal voorproevertjes: Zoete aardappeltaart en Kokos-cassave-cheesecake. Voor meer inspiratie…volg London Loy via Instagram en FaceBook

Print Friendly, PDF & Email
Categories:

Puur Tafelen

De redactie van Puur Tafelen is te bereiken via info@puurtafelen.nl