WAYOOH!

Published by Puur Tafelen on

Soms krijgen wij een kookboek in handen waar we echt goed voor gaan zitten. Wayooh! Is er weer 1. Een heel uniek boek. Het eerste zelfhulpboek voor de keuken zoals de auteur Ramon Beuk het zelf stelt.

En dat is geen woord te veel gezegd. Dit boek loopt over van informatie. Informatie die je ook online meeneemt aan de hand van QR-codes. Van de ingrediënten voor de recepten tot aan uitleg van het bakken van een biefstuk, how to do’s. Even scannen en dan ga je naar de Wayooh! website of liever gezegd de Wayooh! community.
Dit unieke kookboek gaat ervoor zorgen dat je rustiger in de keuken staat. Gezonder, goedkoper en makkelijker gaat koken. Je kunt kiezen om voor 3, 5 of 7 dagen te gaan. 1 keer boodschappen doen en dan koken maar om lekkere diners neer te zetten. Als je een beetje ingeburgerd bent in dit boek, wat niet in de kast moet staan maar in je keuken moet leven volgens Beuk, dan kun je eindeloos gaan combineren met ingrediënten en menu’s.
Om het maximale eruit te halen is het niet onbelangrijk om goed te lezen en de instructies te (gaan) volgen. Dan bereik je (zeker op termijn) het beste, makkelijkste en lekkerste resultaat. Als je de werkmethodiek eenmaal onder de knie hebt, gaan met die kookbanaan 😊.

Voor iedereen:

Wayooh! is een boek voor iedereen. Of je nou van (af en toe) vlees, vis of gevogelte houdt of liever (elke dag) vegetarisch eet, het kan allemaal. Bij ieder recept staat een vega-tip of is al vega. Planning is een belangrijk onderdeel maar zeker ook het goede ‘gereedschap’ in huis hebben. Iedere week wordt ingeleid met een QR-code voor het boodschappenlijstje met daarnaast een overzicht van jouw basisvoorraad. Voorraad die bijna bij iedereen wel standaard in de keuken aanwezig is.
Een heel mooi en vooral lekker onderdeel is het hoofdstuk ‘Visualiseren met je tong’. Een aantal smakelijke landen komen voorbij zoals Suriname en Thailand. Ingedeeld naar smaakniveaus laat Ramon Beuk je kennismaken met specifieke en typerende smaken. Op een leuke manier zijn er vele foto’s in het boek verwerkt. Die speels met een stukje tape als het ware op de pagina’s vastgeplakt zijn.

Koop dit boek en ervaar het zelf hoe je op een redelijk eenvoudige manier jouw manier van avondeten koken kunt veranderen en/of aanpassen. Om het je makkelijker te maken en zeker ook gezonder en smakelijker. Zoals Ramon Beuk het graag wil zien, leg het boek in je keuken en ga het gebruiken. Laat het een onderdeel van jouw keukenleven worden. Wij zeggen: doen!

Hier vind je alvast twee voorproevertjes: Pompoenpuree en romige spinazie met kabeljauw.

Scan de QR code of klik op het boek om naar Wayooh! te gaan en het boek te bestellen.

Print Friendly, PDF & Email
Categories:

Puur Tafelen

De redactie van Puur Tafelen is te bereiken via info@puurtafelen.nl