Doe het zelf: spaghettisaus

27 januari 2019 Vera van der Meer

Zelf spaghetti/macaronisaus maken moeilijk? Nee hoor. Kijk maar:

Recept:
Fruit 1 ui met 2 teentjes knoflook in wat olijfolie.
Snijd 500 gram cherrytomaten in tweeën en voeg deze samen met 10 zongedroogde tomaten, in kleine stukken, toe in de pan. 
Laat dit geheel een half uur pruttelen.

Snijd ondertussen groenten, champignons, courgettes, paprika, in blokjes en bak deze kort op.

Maak een saus van de tomaten door ze te stampen met een aardappelstamper en voeg vervolgens de groentes toe. Laat het geheel nog even op staan en maak ondertussen de pasta (van kikkererwten of linzen).

Ook weer zo’n makkelijk en heerlijk recept afkomstig van de kracht van voeding 

Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van de kracht van voeding.

Deel dit artikel:
Facebooktwitter

Lees hier meer over:

Blogs van onze gastbloggers

Junkgood

In mijn vorige blog over het eten van genoeg groenten kondigde ik een blog aan over junkfood. Junkfo...
Lees verder »

Hoe dan?!

Foto: Carel Bruring Afgelopen zaterdag was Maroeska Metz, bekend van o.a. Heel Holland Bakt, op bez...
Lees verder »
bitterbal

Stamppot bitterballen

Wintertijd is stamppottijd. Althans bij ons thuis. Zuurkoolstamppot, stamppot boerenkool, stamppot r...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram