Doe het zelf: spaghettisaus

Published by Vera van der Meer on

Zelf spaghetti/macaronisaus maken moeilijk? Nee hoor. Kijk maar:

Recept:
Fruit 1 ui met 2 teentjes knoflook in wat olijfolie.
Snijd 500 gram cherrytomaten in tweeën en voeg deze samen met 10 zongedroogde tomaten, in kleine stukken, toe in de pan. 
Laat dit geheel een half uur pruttelen.

Snijd ondertussen groenten, champignons, courgettes, paprika, in blokjes en bak deze kort op.

Maak een saus van de tomaten door ze te stampen met een aardappelstamper en voeg vervolgens de groentes toe. Laat het geheel nog even op staan en maak ondertussen de pasta (van kikkererwten of linzen).

Ook weer zo’n makkelijk en heerlijk recept afkomstig van de kracht van voeding 

Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van de kracht van voeding.

Print Friendly, PDF & Email

Vera van der Meer

Hoi, ik ben Vera. Ik ben 24 jaar en afgestudeerd aan de lerarenopleiding algemene economie & bedrijfseconomie. Sinds 2015 heb ik de ziekte van Lyme. Een ziekte die lastig is om aan te pakken. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom ben ik mij sinds 2016 gaan verdiepen in gezonde, natuurlijke voeding. Inmiddels eet ik volledig glutenvrij en veganistisch en probeer ik toegevoegde suikers zo veel mogelijk te ontwijken. Waarom ik deze voedingsstijl hanteer leg ik uit in mijn blogs. Dit eetpatroon was een hele zoektocht. Vele recepten die ik tegenkwam bevatten of gluten of dierlijke producten of toegevoegde suikers. Daarom heb ik besloten om een facebookpagina en een blog te starten, genaamd 'de kracht van voeding'. Via 'de kracht van voeding' deel ik mijn recepten, geef ik tips, probeer ik mensen te motiveren en deel ik mijn ervaringen. Ook wil ik laten zien dat deze voedingsstijl heel simpel kan zijn.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *