Doe het zelf: spaghettisaus

Zelf spaghetti/macaronisaus maken moeilijk? Nee hoor. Kijk maar:

Recept:
Fruit 1 ui met 2 teentjes knoflook in wat olijfolie.
Snijd 500 gram cherrytomaten in tweeën en voeg deze samen met 10 zongedroogde tomaten, in kleine stukken, toe in de pan. 
Laat dit geheel een half uur pruttelen.

Snijd ondertussen groenten, champignons, courgettes, paprika, in blokjes en bak deze kort op.

Maak een saus van de tomaten door ze te stampen met een aardappelstamper en voeg vervolgens de groentes toe. Laat het geheel nog even op staan en maak ondertussen de pasta (van kikkererwten of linzen).

Ook weer zo’n makkelijk en heerlijk recept afkomstig van de kracht van voeding 

Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van de kracht van voeding.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.