Junkfood

Published by Vera van der Meer on

In navolging van de blog van Vera van de kracht van voeding hieronder een recept dat je ook op de website van de kracht van voeding kunt vinden…..Een heerlijk glutenvrij en gezond broodje hamburger.

Een veganistisch, glutenvrij broodje hamburger maken? Zo doe je dat:

1. Bak 1 groenteschijf van Vivera in een koekenpan.

2 Rooster twee glutenvrije boterhammen.

3. Blend met de staafmixer 1/2 tomaat met 1 theelepel oregano, 1/4 ui en 1 zongedroogde tomaat tot een sausje.

4. Leg op het onderste broodje wat sla, vervolgens de burger, het sausje en daarna wat gesneden augurk (tomaat, komkommer en ui kunnen natuurlijk ook), sluit af met de tweede boterham.

Lekker met zelfgemaakte patat en water met een smaakje!

Print Friendly, PDF & Email

Vera van der Meer

Hoi, ik ben Vera. Ik ben 24 jaar en afgestudeerd aan de lerarenopleiding algemene economie & bedrijfseconomie. Sinds 2015 heb ik de ziekte van Lyme. Een ziekte die lastig is om aan te pakken. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom ben ik mij sinds 2016 gaan verdiepen in gezonde, natuurlijke voeding. Inmiddels eet ik volledig glutenvrij en veganistisch en probeer ik toegevoegde suikers zo veel mogelijk te ontwijken. Waarom ik deze voedingsstijl hanteer leg ik uit in mijn blogs. Dit eetpatroon was een hele zoektocht. Vele recepten die ik tegenkwam bevatten of gluten of dierlijke producten of toegevoegde suikers. Daarom heb ik besloten om een facebookpagina en een blog te starten, genaamd 'de kracht van voeding'. Via 'de kracht van voeding' deel ik mijn recepten, geef ik tips, probeer ik mensen te motiveren en deel ik mijn ervaringen. Ook wil ik laten zien dat deze voedingsstijl heel simpel kan zijn.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *