Stokbrood met gegrilde aubergine

Gepubliceerd door Redactie Puur Tafelen op

Heerlijk, de neutrale smaak van aubergine gecombineerd met kruidige pesto, geitenbrie en frisse tomaten. Even in de oven en smullen maar!

Ingrediënten:

  • 1 stokbrood
  • 4 el verse pesto
  • 1 aubergine
  • scheutje olijfolie
  • 4 tomaten,
  • peper en zout
  • 175 g geitenbrie in plakjes

Bereiding:

  • Verwarm de ovengril voor.
  • Snijd de tomaten in plakken.
  • Snijd de aubergine in de lengte in ½ cm plakken. Bestrijk ze met olijfolie en gril ze in een pan aan beide kanten op hoog vuur tot ze zacht worden.
  • Bestrooi ze met peper en zout.
  • Halveer het stokbrood in de lengte en door midden. Rooster de 4 helften op de snijvlakken in de grillpan.
  • Besmeer ze royaal met pesto, beleg ze met de gegrilde aubergine, tomaat en daar bovenop de plakjes brie.
  • Leg de belegde broodjes nog even in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Categorieën: H'eerlijke smaken

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *