Top Ereaders

Het papieren boek zal niet verdwijnen, daar zijn wij bij Puur Tafelen van overtuigd. Maar het kan ook en/en….Er zijn natuurlijk situaties waar je het makkelijker vindt om een dun electronisch ‘boek’ bij je te hebben of te lezen. Bijvoorbeeld op vakantie, in het zonnetje in de tuin of omdat je door omstandigheden geen zwaar boek vast kunt houden. Dan is een ereader een ideale oplossing.

Ook bij het koken en/of bakken kan het makkelijk zijn om een ereader te gebruiken. Geen gedoe dat de bladzijdes onverwacht omslaan of dat het boek erg vies wordt. Je zet de E-reader op het aanrecht of hangt hem aan een keukenkastje en pruttelen maar.

Wij gebruiken sinds kort een ereader van Tolino; de Tolino vision 6. Op dit moment zijn er 3 varianten vn de vision op de markt. De Tolino vision 4, 5 en de 6. De vision 6 is een erg fijne ereader. Snel, duidelijk, makkelijk te bedienen en er kunnen wel 12.000 ebooks op. Schijnt de zon erop? Geen probleem, op dit 300 ppi HD E-ink Carta display lees je gewoon door als de zon erop schijnt. En….hij is nog eens waterbestendig ook.

Klik op de ereader voor nog meer informatie of eigenlijk….gelijk te bestellen 😉

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *