Vaak zit het mee en soms…niet ;)

1 februari 2019 Puur Tafelen

In ons vorige moestuin bericht vertelde we dat er veel werk verzet was. Maar de eerste ‘storm’ (lees: een boel en veel en harde wind) van 2019 heeft wat roet in het eten gegooid. 

We werden getipt door een buurtbewoner dat ons tuinhuisje omver gewaaid was. Minder prettig wakker worden maar ja wat doe je eraan? Gewoon gaan kijken en de schade opnemen.

En inderdaad het was ons tuinhuisje wat open huis hield. Het dak eraf, van de fundering geschoven en wat in elkaar gestort. Maar gelukkig zat de deur nog op slot dus konden ze niet zomaar binnen komen :). Een typisch gevalletje van eigen schuld, dikke bult. Wat we waren er nog niet aan toe gekomen (of de tijd ervoor vrijgemaakt) om het huisje van binnen en/of buiten met lange palen te verankeren in de grond. het hele huisje stond dus nog los en dan kan dit het resultaat zijn. 

Zeker even balen…..maar gewoon weer doorgaan met ademen en alles weer op z’n plek zien te krijgen. Onder de noemen bezigheidstherapie :).

Inmiddels zijn de (biologische)zaden en het pootgoed besteld bij Vreeken’s Zaden in Dordrecht en hebben we diverse soorten fruitbomen opgehaald bij Fruitboom.nl in Kapelle (Zeeland), over de fruitbomen snel meer.

Deel dit artikel:
Facebooktwitter

Lees hier meer over:

Blogs van onze gastbloggers

Junkgood

In mijn vorige blog over het eten van genoeg groenten kondigde ik een blog aan over junkfood. Junkfo...
Lees verder »

Hoe dan?!

Foto: Carel Bruring Afgelopen zaterdag was Maroeska Metz, bekend van o.a. Heel Holland Bakt, op bez...
Lees verder »
bitterbal

Stamppot bitterballen

Wintertijd is stamppottijd. Althans bij ons thuis. Zuurkoolstamppot, stamppot boerenkool, stamppot r...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram