Gemberpasta

Deze gemberpasta is te gebruiken in diverse (vega) curry’s.

Voor 300 ml:

  • 200 gram verse gemberwortel, geschild en grof gehakt
  • 100 ml koolzaadolie

Zo maak je het:

  1. Doe de gember in een mengbeker en voeg de olie toe
  2. Mix het met een staafmixer tot een gladde pasta
  3. Doe de pasta in een schone glazen pot en sluit af.

De pasta is zeker tot 3 weken te bewaren in de koelkast.

Deel deze pagina:
Facebooktwitter

Lees meer van Puur Tafelen:

Gun je smaakpapillen ook eens een fleurig uitje!

Bloemen zijn niet alleen heel erg mooi; ze kunnen ook erg lekker zijn. In gerechten zijn bloemen zow...
Lees verder »

Smaakvolle currygroenten

Gordijnen dicht, buiten waait de wind door de straat, de kachel brandt.... Ideaal om deze smakelijke...
Lees verder »

Salade van bietjes, zomersla en radicchio met olijven en geitenkaas

Een snel en makkelijk moestuin recept. Natuurlijk kun je de ingrediënten in de supermarkt of in een...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram