IJskoffie

Published by Puur Tafelen on

Met zomerse temperaturen een lekker verkoelende koffie? Zeker dat kan. En hou je niet van melk in je koffie, dan laat je die gewoon weg.

Voor 1 bakkie koude leut:

  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • 250 ml hete koffie
  • ijsklontjes
  • 25 ml melk
  • 25 ml slagroom

Zo maak je het klaar:

  1. Roer de kristalsuiker door de hete koffie en laat het afkoelen.
  2. Giet daarna de koffie in een glas gevuld met ijsklontjes.
  3. Schenk de melk en slagroom erbij en genieten maar…

Op zoek naar andere ijzige ideeën ? Koop dan het boek ‘IJs en Co” van Aniek Keijsers. 

Print Friendly, PDF & Email

Puur Tafelen

De redactie van Puur Tafelen is te bereiken via info@puurtafelen.nl

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *