Hemelse havermoutpap met appels & munt

Published by Redactie Puur Tafelen on

De gedachte dat ’s ochtend ontbijten zo belangrijk is, is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het hoeft niet perse gelijk als je uit bed komt. Ontbijten kun je ook gerust om 10:00 uur nog doen. Stap eens uit je ontbijt comfortzone en start eens met deze hemelse havermoutpap met appels en munt.

Ingrediënten:

  • 250 ml amandeldrink
  • 75 gr havermout
  • Snufje kaneel
  • Verse munt, gesneden
  • Een appel
  • Amandelen in stukjes gesneden
  • Een kleine citroen
  • Vloeibare honing

Bereiding:

  1. Schenk de amandeldrink in een kleine pan met een snufje kaneel en de havermout.
  2. Laat 3 minuten koken, haal de pan van het vuur, voeg de vers gehakte munt toe. Zoet het geheel met honing.
  3. Snijd de appel in stukjes in een kom, besprenkel met citroen en voeg ze aan de havermout toe.
  4. Laat het gedurende 1 minuut afkoelen en voeg de stukjes amandelen toe.

Bron: www.alpro.com

Print Friendly, PDF & Email

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *