Sweet Table

‘Niet te zoet en niet te moeilijk’ zo eet Sarah Renson haar taarten en desserts het liefst. En dat deelt ze graag met de buitenwereld met haar bakboek ‘Sweet Table’.

Sarah is iemand van de praktijk, door vallen en opstaan en doorzetten een doel bereiken. Dit heeft haar zover gebracht dat ze nu twee horecazaken bezit, een flink aantal horecazaken en Delhaize filialen van haar zoetigheden voorziet, workshops geeft en een eigen keramieklijn heeft samen met haar vriendin en inmiddels Lou de zoon van beide.

Sweet Table is het resultaat van jaren ervaring en enthousiasme. Ze neemt je mee in hoe het zo gekomen is maar vooral hoe je heerlijke taarten, dessert, ijs en koekjes kunt maken op ‘haar’ manier met een vleugje van jezelf ;). Het begint zoals altijd met en bij de basis. Een goed fundament voor jouw baksel is belangrijk daarom geeft ze tips van het materieel waar zij het fijnste mee uit de voeten kan en een geeft ze een flink aantal basisrecepten voor bijvoorbeeld taartbodem, botercrème en hoe je heerlijke crémeux maakt. Om daarna lekker aan de gang te kunnen met het bakken.

“Taarten en desserts zoals ik ze zelf graag eet: niet te zoet en niet te moeilijk.”

Bij diverse recepten heeft Sarah een persoonlijke noot geschreven en vaak nog met een extra tip om het net nog even anders te doen (een volgende keer). Door haar mooie persoonlijke verhaal, de prachtig heerlijke foto’s en heel duidelijke beschreven 65 van haar heerlijke recepten maakt het boek een aanrader voor jouw (kook-/bak-)boekenkast. Maar wel in (de buurt van) de keuken ;).

We mogen alvast een makkelijk maar o zo lekker recept met je delen; Milkshake aardbei & Griekse yoghurt.

 

Zin om samen met Sarah aan de bak te gaan?? klik op de afbeelding om het heerlijke boek te bestellen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *