raspberry

Vegan ice cream shake

Een vegan milkshake? Ja zeker en lekker dat ie is….

Voor 2 glazen heb je nodig:

  • 2 rijpe bananen, zonder schil
  • 200 gram (diepvries)frambozen
  • 50 gram geraspte biet
  • 4 ontpitte dadels
  • 200 ml kokosmelk (of amandelmelk)
  • 1 tl vanille-extract

Zo maak je het klaar:

  1. Snijd de bananen in stukjes en stop deze in een diepvrieszakje. Leg dit minimaal 4 uur in de diepvries. Doe dit ook eventueel met verse frambozen
  2. Haal de bananen en frambozen uit de vriezer en wacht 5 minuten. Mix de banaan, frambozen, geraspte biet, de dadels, de kokos of amandelmelk en het vanille-extract in een blender of met een staafmixer tot een mooi geheel
  3. Verdeel de shake over twee glazen en genieten maar

Dit recept komt uit ‘IJS & co’  van Aniek Keijsers.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *