Marieke’s Vegan bakboek

Bakken met ingrediënten van niet dierlijke afkomst, vegan dus wordt steeds populairder. Steeds meer mensen komen er achter dat vegan baksel zeker zo lekker (kunnen) smaken als reguliere baksel. In veel gevallen zelfs lekkerder, alhoewel smaak natuurlijk iets heel persoonlijks blijft.

Marieke Wyns is nog niet zo lang aan de bak. Het is een uit de hand gelopen hobby waar ze nu haar werk van gemaakt heeft. Door veel experimenteren en proeven. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een behoorlijk bekende instagrambakker onder de naam @Chezmariette.

Via een open en persoonlijke inleiding neemt Marieke je mee in haar veganbakwereld. De basics, wat niet en vooral wel werkt. Met vooral de tip om lekker zelf aan de vegen bak te gaan.

Van pannenkoekjes tot een frangipan en van upside down cake tot kokosrotsjes. Voor ieder is er wel wat lekkers te vinden. Of je nu een ‘blanco’ bakker of meer ervaren bakker bent, het maakt niets uit.

“ Met dit boek wil ik iedereen helpen die graag zonder dierlijke producten wil bakken. Ook mensen met nul ervaring, net als ik destijds”

Het is een modern ogend boek geworden. De recepten staan overzichtelijk en duidelijk beschreven en de (persoonlijke) foto’s……die maken het helemaal af. Met de 40 recepten ga jij makkelijk aan de gang en zet je de mooiste vegan baksels op tafel om samen van te genieten.

Ook aan de vegan bak? Klik op de afbeelding om het lekkere boek te bestellen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *